Dacă vreți să bucurați vacanțele copiilor, dar și ale adulților, iată o idee minunată.
Ingrediente (pentru 12-16 buc)
• 2 ouă• 1/4 linguriță sare
• 20 g zahăr
• 140 ml iaurt
• 1 linguriță praf de copt
• 10 ml ulei de cocos/unt topit/ulei vegetal (o lingură)
• 100 g făină
Cum procedăm:
Batem ușor ouăle cu zahărul și sarea, apoi adăugăm iaurtul și uleiul.Incorporăm făina amestecată în prealabil cu praful de copt.
Punem câte o linguriță de compoziție în aparatul Breville si urmărim ledurile: când sunt ambele aprinse, și cel rosu și cel verde, punem compoziția, punem capacul, iar când becul rosu se aprinde din nou, ridicăm capacul.
Topim ciocolata albă și neagră, acoperim fagurii formați cu ciocolată topită, înfigem în fiecare câte un bețișor de lemn, apoi adăugăm diverse topinguri – eu am pus afine, zmeură, biscuți și covrigei zdrobiți, bombonele colorate.