Salata calda cu legume si carne

Salata calda cu legume si carne de vita la gratar

Daca doriti sa duceti experienta unui „gratar” la alt nivel, va recomand sa faceti o salata de vita cu legume, atat coapte cat si crude.

Mai jos va arat intr-un clip cum am procedat eu si va las ingredientele pentru o salata de 4 persoane

Ingrediente:
1 bucata de carne de vina de 400-500 g (ideal impanata – vrabioara, ribeye)
1 dolvecel
4-5 cartofi noi mici
1 ceapa rosie
2 ardei iuti (optional)
1 porumb
300-500 g rosii
salata verde sau mix de ierburi
Otet sau glaze balsamic
ulei de masline
Usturoi granulat
Piper proaspat rasnit
sare

Cum procedam:
Condimentam vita cu sare si piper
Taiem dovleceii bastonase si ii condimentam cu usturoi granulat, sare, piper si putin ulei de masline
Taiem cartofii in sferturi si ii asezonam ca pe dovlecei
Ungem porumbul cu putin ulei de masline, apoi il saram
Curatam si taiem ceapa in doua
Punem vita, dovleceii, cartofii, ceapa, ardeii si porumbul pe gratar si le coacem dupa preferinta
Intre timp taiem rosiile si pregatim ierburile

Montaj:
Punem randuri din fiecare ingredient pentru a face un curcubeu de arome si culori
Taiem boabele de pe stiuletele de porumb si le presaram peste salata
Asezonam cu sare si piper, turnam ulei si otet

O savuram calda.

Toate ingredientele sunt achizitionate de la Carrefour, iar clipul face parte din proiectul Gustografia despre care va voi povesti mai multe in articole viitoare.

Cu, drag, Praji

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *