Muschiulet de porc marinat in mirodenii, ierburi aromatice si ulei de masline (VIDEO)

muschiulet fraged

Muschiulet de porc marinat in mirodenii, ierburi aromatice si ulei de masline, fraged si suculent. Perfect sa acompaniati acest Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra de la Domeniile Davidescu.

muschiulet marinat in mirodenii

⁣Metoda prepararii o vedeti in clip, dar v-o las si aici, alaturi de ingredientele pentru 4 portii: ⁣

  • 1 muschiulet de porc⁣
  • 1 lingurita sare⁣
  • 1/2 lingurita piper ⁣
  • 1 lingurita usturoi granulat⁣
  • 1/2 lingurita boia⁣
  • coaja unei lamai ⁣
  • 3 crengute de cimbrisor proaspat (frunzulitele rupte de pe tulpini)⁣
  • 1 crenguta rozmarin (acele rupte de pe tulpini)⁣
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin ⁣

Amestecam mirodeniile cu ierburile si uleiul de masline si masam cu pasta obtinuta muschiuletul, apoi il împachetam in folie si il dam la rece minim o ora, ideal peste noapte.⁣

Scoatem carnea de la frigider, o lasam la temperatura camerei 20 minute, apoi o prajim pe toate partile doar cat sa formeze crusta⁣.

Bagam pentru 30 de minute tigaia cu totul la cuptorul preincalzit la 200° functia abur (daca nu aveti abur, puneti o oala in cuptor, apoi adaugati apa in ea). ⁣

Savuram alaturi de piure de legume sau cartofi si un Cabernet sauvignon cu Feteasa Neagra in pahare de vin rosu. ⁣

Sa aveti un weekend mi-nu-nat! ⁣

Reteta o gasiti si pe Instagram, alaturi de alte idei minunate de pairing.

Cu drag, Praji

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *