Branza fripta sau branza prajita la tigaie. Imi cereti detalii de fiecare data cand va arat pe Instagram Stories ca fac branza la tigaie. Asa ca azi mi-am amintit sa va las reteta alaturi de o fotografie frumoasa care sa o ilustreze.
In imagine avem cas, insa pentru branza fripta folosesc si telemea sau halloumi.
Ung bine branza cu ulei (de masline, dovleac, nuci etc). Daca nu am o branza sarata, o sarez, apoi o asezonez cu piper sau piper cu lamaie (noua mea pasiune de la Kamis). Uneori, pun si cateva felii de ardei iute.
Incing bine tigaia de fonta, adaug branza si o las cate 2 min pe fiecare parte. Important e ca tigaia sa fie foarte incinsa pentru ca branza sa faca o crusta usoara si sa nu se topeasca.
Gasiti si aici reteta integrala, iar si mai multe retete inspirate gasiti in timp real si salvate pe contul meu de Instagram.
Cu drag, Prăji