Paine impanata cu unt, mozarella si usturoi (VIDEO)

De ce sa avem pe masa de Craciun o paine banala, cand putem sa avem o paine decadenta cu mult unt, usturoi si o branza care se intinde. Fac des genul acesta de paine si m-am gandit ca este timpul sa va arat si voua cum o fac.

Ingrediente:

Painea preferata

Untul preferat – eu am folosit Lurpak

Mozarella, cascaval, cas sau orice branza se topeste

Usturoi taiat felii

Patrunjel tocat marunt

Suc de rosii

Cum procedam: Taiem superficial painea in romburi

Intre spatiile formate punem pachetele cu unt, usturoi si branza

Ungem cu sos de rosii si dam la cuptor 20 de minute la 200 de grade

Scoatem de la cuptor si ungem painea cu un sos format din unt topit, patrunjel tocat, usturoi zdrobit si sare Savuram painea cat e calda!

Se poate pregati in avans si tine la frigider sau se poate pregati calda chiar inainte de servirea mesei.

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *