Piersici coapte la air fryer, cu înghețată și sirop de miere, cimbrișor lămâios și rom alb
Am văzut, în treacăt, pe Instagram sau Tik Tok, piersici la air fryer și m-a tentat să încerc. Eu, de obicei, le fac la grătar. La air fryer însă, au ieșit mai moi și și-au păstrat mai mult suc.
Am tăiat în jumătate 3 piersici, le-am scos sâmburii și am presărat pe partea tăiată zahăr brun;
Le-am copt 10′ la air fryerul preîncălzit la 200°;
Între timp, în mojar am amestecat câteva frunzulițe de cimbrișor lămâios cât să activez uleiurile (se poste și cimbrișor, nu însă cimbru) cu 3 lingurițe de miere, apoi am turnat 2 linguri de rom;
Am pus pe fiecare jumătate călduță de piersică o cupă de înghețată de vanilie și 2 lingurițe de sirop
Va las mai jos un clip cu reteta:
Promit solemn că e #visparadis!
Cu drag, Praji