Piersici caramelizate, cu înghețată și sirop cu rom (VIDEO)

Piersici coapte la air fryer, cu înghețată și sirop de miere, cimbrișor lămâios și rom alb

Am văzut, în treacăt, pe Instagram sau Tik Tok, piersici la air fryer și m-a tentat să încerc. Eu, de obicei, le fac la grătar. La air fryer însă, au ieșit mai moi și și-au păstrat mai mult suc.

Am tăiat în jumătate 3 piersici, le-am scos sâmburii și am presărat pe partea tăiată zahăr brun;

Le-am copt 10′ la air fryerul preîncălzit la 200°;

Între timp, în mojar am amestecat câteva frunzulițe de cimbrișor lămâios cât să activez uleiurile (se poste și cimbrișor, nu însă cimbru) cu 3 lingurițe de miere, apoi am turnat 2 linguri de rom;

Am pus pe fiecare jumătate călduță de piersică o cupă de înghețată de vanilie și 2 lingurițe de sirop

Va las mai jos un clip cu reteta:

Promit solemn că e #visparadis!

Cu drag, Praji

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *