Cina sau pranz gata in 10 minute
Ce poate fi mai placut decat sa ajungi acasa dupa o zi lunga, obosit si infometat si, dupa doar 10 minute, sa ai cina gata?! Da, asa ma gandeam si eu, mai nimic. 🙂 Asa ca impreuna cu Claudia Wow Mom ne-am gansit sa venim cu cat mai multe idei de mese usor de preparat si foarte sanatoase, direct din bucataria Zepter Romania. Pe primul loc in lista noastra de carne preferata se afla carnea de vita. Am asociat carnea cu o salata calda de legume si cina a fost gata in cateva minute. Carnea am facut-o pe tigaia grill, un minut pe o parte, unul pe cealalta, iar legumele in oala de trei litri.
Legumele, cu cat mai colorate, cu atat mai sanatoase, le aveam deja pregatite (spala/portiona) si pastrate in vasul special in care au fost vidate cu aparatul de vidat Vacsy. Fiind tinute in vid, legumele nu se vor oxida, nu se vor inmuia si nici usca. Noi le-am pregatit in oala de trei litri care, avand un capac inteligent, nu a fost nevoie sa adaugam nici apa, nici grasime, legumele s-au gatit in sucul propriu.
- 1 bucata steak de vita
- 300 g mix de legume (fasole galbena, fasole verde, ardei rosu, ardei galbena)
- Piper proaspat rasnit
- Ulei de masline
- Otet balsamic
- Piper
- Susan negru
- Susan alb
- Punem legumele in vasul rece si il punem la foc mediu pana cand capacul semafor ajunge la culoarea verde
- Lasam la incins la temeperatura medie vasul tip grill, adaugam carnea, apoi punem capacul si asteptam un minut
- Ridicam capacul, intoarcem si dupa inca un minut friptura noastra este gata
- Punem salata pe farfurie, feliem friptura si o adaugam peste salata calda
- Turnam putin ulei de masline, otet balsamic, apoi adaugam susan si piper dupa gust.
Produse Zepter folosite:
Plita cu inductie si radio control
Farfurii si tacamuri din colectia MASTERPIECE
Am purtat:
Eu rochia Lundi, Claudia poarta camasa Talita , ambele de pe Mamaboutique.ro
Mancati colorat pentru ca astfel mancati sabatos.
Cu drag, Praji.
(Articol sponsorizat)