NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Friptura de vita cu salata calda de legume

Picture of Prăji

Prăji

noiembrie 24, 2017

Cina sau pranz gata in 10 minute

Ce poate fi mai placut decat sa ajungi acasa dupa o zi lunga, obosit si infometat si, dupa doar 10 minute, sa ai cina gata?! Da, asa ma gandeam si eu, mai nimic. 🙂 Asa ca impreuna cu Claudia Wow Mom ne-am gansit sa venim cu cat mai multe idei de mese usor de preparat si foarte sanatoase, direct din bucataria Zepter Romania. Pe primul loc in lista noastra de carne preferata se afla carnea de vita. Am asociat carnea cu o salata calda de legume si cina a fost gata in cateva minute. Carnea am facut-o pe tigaia grill, un minut pe o parte, unul pe cealalta, iar legumele in oala de trei litri.

Legumele, cu cat mai colorate, cu atat mai sanatoase, le aveam deja pregatite (spala/portiona) si pastrate in vasul special in care au fost vidate cu aparatul de vidat Vacsy. Fiind tinute in vid, legumele nu se vor oxida, nu se vor inmuia si nici usca. Noi le-am pregatit in oala de trei litri care, avand un capac inteligent, nu a fost nevoie sa adaugam nici apa, nici grasime, legumele s-au gatit in sucul propriu.

 

Lista de ingrediente (pentru doua portii)

Lista de ingrediente (pentru servire)

Cum procedăm?

Punem legumele in vasul rece si il punem la foc mediu pana cand capacul semafor ajunge la culoarea verde

Lasam la incins la temeperatura medie vasul tip grill, adaugam carnea, apoi punem capacul si asteptam un minut

Ridicam capacul, intoarcem si dupa inca un minut friptura noastra este gata

Servire
 

Punem salata pe farfurie, feliem friptura si o adaugam peste salata calda

Turnam putin ulei de masline, otet balsamic, apoi adaugam susan si piper dupa gust.

 

Mancati colorat pentru ca astfel mancati sabatos.
Cu drag, Praji.

(Articol sponsorizat)

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.