Tort cu crema de unt si bezea elvetiana si zmeura liofilizata

In sfarsit e primavara! Cred ca nu e anotimp care sa ma bucure mai mult decat primavara. Sunt atatea motive de bucurie, incat nici nu stiu cu care sa incep: inverzeste natura, infloreste liliacul, prind viata magnoliile, narcisele si lalele; ne descotorosim de cojoace, ne plimbam in aer liber fara dorinta de a ajunge cat mai repede la caldura. Pentru mine bucuria e si mai mare pentru pe langa a admira florile, le folosesc in preparate, in decoruri si ca recuzita. Si tot vremea calda ma indeamna sa ies la plimbare cu prietena mea, trotineta. 😉 Si ca tot vorbim de flori si trotinete, vreau sa va supun atentiei urmatoarele: 1. Liliacul este o floare comestibila – daca tufa nu a fost stropita cu substante daunatoare consumului; 2. Puteti sa fiti si voi proprietarul unei trotinete, ba chiar a unei masini, daca participati la campania Dr. Oetker (inscrieti codul unic […]

Citeste in continuare...

Provocare. Eu in urma cu 20 de ani, eu acum :)

La implinirea celor 20 de ani, Dr. Oetker  m-a provocat sa postez doua poze cu mine acum 20 de ani si acum si sa va impartasesc reteta succesului meu. Paradoxal, singura poza cu mine in locul meu preferat, bucataria, este facand ce nu-mi placea: sa spal vasele.  Cu toate ca stia ca nu imi place, mama ma punea des sa fac asta. Eu le spalam, ea le verifica, daca nu erau ok, mi le dadea sa le spal din nou. Tot ea mi-a zis ca pentru a ajunge sa faci in viata doar ceea ce iti place, trebuie sa faci si ce nu iti aduce mereu placere. Iata, la 20 de ani distanta, ingredientele principale din reteta succesului meu sunt: munca, perseverenta si atentia la detalii. Multumesc, mama ca ai fost si esti cea mai buna prietena a mea, cel mai sincer si obiectiv critic. Si uite ca asa ne […]

Citeste in continuare...