Sweet&Sweet Giveaway, de la Praji si Tres Bon

 

Sau cadouase dulci si… dulci!

De ce si in titlu si in subtitlu am scris de doua ori “dulce”? Pentru ca giveaway-ul pe care m-am gandit sa-l organizez este compus din 3 chestii care de care mai dulci. Doua dulci, adica dragalase si unul dulce, la propriu.

IMG_8913
Cate o cutiuta metalica, un pachet de hartii pentru platouri de prajituri si un zahar aromat

 Cele trei cadouase dulci contin cate un pachet cu 6 hartii decorative pentru platourile cu dulciuri, o cutiuta super simpatica in care puteti depozita ce va pofteste sufletelul si un dulce cu poveste, cu poveste deoarece exact cand faceam o trecere in revista a ceea ce as putea eu sa va daruiesc drept rasplata pentru fidelitatea voastra, hop ca primesc de la Tresbon.ro invitatia sa le testez unele dintre  produsele lor. Si cum ei sunt, ca de obicei, niste dragalasi, mi-au zis ca vor sa participe si ei la giveaway-ul pe care il organizez si, cu ce altceva, decat cu minunatul zahar aromat cu care am parfumat acesta minunata Pavlova. De la cititorii blogului,  pana la cei care au gustat din pavlova sau au adulmecat zaharul cu mac, toti au fost mai mult decat incantati. 

 Zaharul Gourmet in Love este  pordus in Franta in regiunea Provence din trestie si aromat cu petale de flori si arome naturale. Va spun cu sinceritatea unei prajituriste convinse si iubitoare de arome, ca acest zahar chiar este o incantare! 

IMG_8925
Cutiuta metalica, un pachet de hartii pentru platouri de prajituri si Zahar cu aroma de flori de portocal
IMG_8936
Cutiuta metalica, un pachet de hartii pentru platouri de prajituri si Zahar cu aroma de trandafiri
IMG_8940
Cutiuta metalica, un pachet de hartii pentru platouri de prajituri si Zahar cu aroma de flori de mac

Iar, ca sa stiti de ce spun ca cei de la Tresbon.ro sunt niste dragalasi, iata cum isi fac chiar ei descrierea:

Cui ne adresam: Tres bon este comunitatea tuturor celor ce iubesc viata, mancarea buna, micile placeri. E comunitatea celor carora le place sa descopere gusturi noi si sa traiasca experiente gastronomice inedite. Fie ca esti bucatar profesionist sau amator, visezi sa devii master chef, esti cunoscator al mancarurilor traditionale franceze, esti pasionat de gusturile lumii, in cautarea unor ingrediente rare, preocupat sa mananci mai multe produse organice sau din comert echitabil, sau poate in cautarea unui cadou delicios, ai toate sansele de a gasi ceva tentant pe www.tresbon.ro.

Cum ne selectam produsele: Fiecare produs recomandat de tres bon este rezultatul unei selectii riguroase, bazata pe gust si calitate. Acordam atentie ridicata ingredientelor si metodelor de preparare, evitam aromele artificiale, produsele nesanatoase, iar provenienta fiecarui produs e la fel de importanta precum gustul lui. Aproape fiecare produs tres bon a fost testat si gustat de catre ”comitetul nostru de degustare” – profesionisti si amatori. Sustinem traditia dar si inovatia, promovam produsele artizanale dar si retetele indraznete.

Cum ne descoperim furnizorii: “Suntem mereu in cautare de produse noi, iar aceasta parte a activitatii noastre se extinde in mai tot timpul nostru: weekend-uri, concedii, calatorii cu tematica gastronomica. Nu stii niciodata cand te intalnesti cu ceva cu adevarat delicios, entuziasmant si nou, sau cand inspiratia te ”loveste” si ideea unei noi retete se naste. Suntem atenti la publicatiile de profil, la resursele de pe internet si incercam sa impartasim cu voi experienta si cunostintele noastre. Cu scop precis, ca orice experienta culinara sa se incheie cu exclamatia ”tres bon!”. Suntem deschisi recomandarilor si propunerilor voastre!

Conditiile de participare si acordarea premiilor.

Ca sa intrati in cursa pentru aceste dragalasenii trebuie sa:

 (1) dati like paginii de Facebook a blogului (La Prajiturela) -pe coloana din dreapta, sub categoria “Sa mancam colorat”


prajif

 

(2) dati like saitului Tres Bon – pe bara de jos, in coltul drept;

 
tresbonf
     

(3) va abonati  la blog prin e-mail  – casuta de abonare se gaseste imediat sub poza avec moi  

 
prajiab

(4) Lasati un comentariu in care sa-mi spuneti numele cu care ati dat like si ce va place cel mai mult/cel mai putin la blogul meu. Va astept cu un feedback sincer si pozitiv si negativ… n-are cum sa nu exist din ambele:)

Extragerea si anuntarea castigatorilor o voi face pe data de 15 decembrie (2014) prin random.org. Numerotarea participantilor o voi realiza in ordinea postarii comentariilor. Castigatorul premiului 1 are dreptul sa-si aleaga aroma de zahar preferata dintre cele trei, castigatorul premiului 2 isi alege aroma dintre cele 2 ramase. Mentionez ca valoarea pecuniara a cadourilor este aceeasi.

Daca sunteti din Bucuresti inmanarea o fac personal, daca nu, va trimit premiul prin Posta Romana.

Va rog sa cititi cu atentie conditiile de participare si acordare a premiilor pentru a nu exista neintelegeri ulterioare. 

Daca pe 15 va gasiti in lista celor castigatori, va rog sa-mi scrieti la [email protected] pana pe data de 17 decembrie (2014), mi-as dori ca aceste mici atentii sa ajunga la cineva care chiar si le doreste.

Va astept cu drag si cu un feedbak sincer!

Praji.

Poate iti place si

54 comments

  1. Imi plac toate retetele, cum ne explici si mai ales entuziasmul de a gati 🙂
    FB: Cursaru Oana-Alexandra
    Oana Mosteanu

    1. Oana, ma bucur ca iti place cum explic. As vrea insa sa iti spun ca extragerea deja a avut loc 🙁

  2. Oana Butnaru

    Imi place entuziasmul si energia cu care imi faci pofta de gatit, faptul ca prezinti retete accesibile ca timp si tehnica si ca faci ca taramul bucatariei sa para mai prietenos pentru tinerii invatacei.

    1. Va dati seama oare ce bucurie imi faceti cu acest gen de comentarii?! Va spun eu: mare-mare de tot. Iti multumesc Oana si ma bucur ca ajunge la tine exact ce imi doresc eu. Succes la tragerea la sorti 🙂

      1. Eu iti multumesc pentru că împărtășești din trucurile tale și nouă.
        Cât mai multă energie și spor la gătit! 😀

  3. Imi place foarte mult prezentarea pe care o faci retetelor, cred ca este foarte important aspectul unui articol, dar si pozele. Iar cu deserturile m-ai dat gata, trebuie sa incerc o Pavlova !

    Facebook: Bianca Rogoveanu

    1. Cristina, daca vrei sa participi la giveaway, te rog scrie aici numele complet cu care ai dat like paginilor de facebook. 🙂

  4. Roxana Teodorescu

    Ador blogul tău, de la pozele care mă fac să salivez la laptop (ştiu, săracul!), la reţetele cu poveşti. Totul pare aşa de simplu când le prezinţi tu! Să îţi “îmbătrânească” frumos blogul şi tu să se încânţi şi îndulceşti mereu!

    1. Iti multumesc tare mult Roxana! Dar voi de criticat nu ma criticati? (bineinteles, asta nu inseamna ca as plange o zi intreaga daca s-ar intampla, dar oare sa fie totun asa superfluu aici pe blog? hmmm)
      Succes iti doresc!

  5. FB:Ene Maria, mail:[email protected] Imi place varietatea retetelor tale, acuratetea pozelor, efectiv salivez la vederea acestor foto de revista si e de apreciat tonul tau tonic si revigorant!

    1. Iti multumesc Maria! Ma bucura foarte mult ca reusesc sa va transmit si voua ceea ce simt. Succesc iti doresc!

  6. Ma incanta entuziasmul si atitudinea ta pozitiva, aspecte care si au pus amprenta si pe materialele care ti ies din maini, fie ele materiale scrise, fotografii sau delicioase retete!

    1. Multumesc Dulce Ale. Ce cuvine frumoase. Te rog sa lasi un comentarii si cu Id-ul cu care ai dat like/te-ai abonat. Multumesc!

  7. O explozie de gusturi si rafinament!Leculescu Mariana Nicoleta este ID-ul

  8. Imi place tot la blogul tau: retetele,fotografiile, faptul ca explici atat de bine si cu rabdare,ca sa inteleaga oricine,oricat de neexperimentat ar fi in bucatarie si mai ales faptul ca mi-au iesit perfect toate retetele pe care le_am incercat!:) Nu am ce sa zic de rau…Imi place tot!!! Am dat like cu numele Mihaela Saru!Pup,Praji!

    1. Te pup cu drag Miha! Esti una dintre peajituristele active si asta nu poate decat sa ma bucure enorm! Te imbratisez cu drag!

  9. Buna! Ma numesc Beatrice Manolache si recunosc ca e prima data cand accesez acest site, dar sunt pasionata de gusturi colorate si idei vesele in bucatarie, asa ca momentan cel mai mult imi place ca m-am abonat la site-ul tau! Sper sa fie valida si participarea mea. Toate cele bune!

    1. Buna Beatrice, bine ai venit in clubul prajituristilor. Sper ca odata venita sa ramai aici cu noi 🙂

    1. Iti multumesc pentru aprecieri. Stiu ca esti prezenta mereu aici, in povestile mele. 🙂
      Simona, te rog sa-mi lasi si un comentariu cu numele cu care ai dat like celor doua pagini pentru a te putea numerota in vederea tombolei.

      1. Eu iti multumesc pentru incantarea pe care o simt ori de cate ori intru pe blogul tau. Numele mu de facebook, cel cu care am dat like, e Simona Callas 🙂

    1. Asa, foarte bine, important e sa-ti dai numele ca sa pot sa-l numerotez. Drept pentru care voi numerota comentariul in care ti-ai scris numele.

  10. Draga mea, cum sa zic ….sunt multe care imi plac : retetele, felul cum scrii,imi place de tine ca esti o persoana deschisa si luminezi , imi plac fotografiile. te pup si succes in continuare.
    Irina Claudia Radu (id. cu care am dat Like)

    1. Multumesc Irina! Esti draguta. Astept sa-mi spui si ce nu-ti place 🙂 O iau ca pe o critica constructive 😉
      Pupici!

    1. Iulia, daca vrei sa participi la giveaway, te rog citeste cu atentie conditiile de concurs. Aste cu drag!

  11. Intotdeauna incerc ceva nou. imi plac gusturile… sunt o gurmanda. Cand sunt in pana de idei, aici gasesc mereu o reteta care ma tenteaza.

    1. Georgiana, iti multumesc pentru aprecieri! Daca vrei sa participi la concurs, te rog sa citesti cu atentie conditiile de participare de mai sus.

      1. Am confirmat acum abonarea prin e-mail la blog. In rest, am urmat toti pasii. 🙂

          1. Ceorgiana, ca sa nu ne inducem una pe alta in eroare, voi lua in calcul, adica ii voi atribui un numar comentariul in care ti-as scris numele. Ok? 🙂

          1. Buna! Imi place mult ceea ce faci, si desi nu gatesc zilnic, de obicei cand vreau sa fac ceva nou si vreau sa fiu sigura ca iese intocmai ca in poza, cu foarte putin efort si cu un gust surprinzator, blogul tau este unul dintre sursele mele de “inspiratie”.
            FB: Loredana Maria Rus

          2. Ce ma bucura cuvintele tale Loredana. In cateva cuvinte ai descry ceea ce inseamna de fapt laprajiturela.ro. Iti multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.