Pulpa de miel cu legume la Crock-Pot

Carne frageda gatita incet

Va povesteam in articolul trecut, ca pe zi ce trece devin din ce in ce mai gospodina. Tot acolo punctam faptul ca de ceva vreme incoace sunt din ce in ce mai atenta la felul in care gatesc. Cu totii stim ca alimentele, fie ele carne sau legume, gatite incet isi pastreaza proprietatile, spre desosebire de cele care sunt fierte sau gatite la foc mai puternic.

Pentru ca timpul nu-mi permite sa pazesc cuptorul cu orele, mi-am luat un aliat de incredere, de care v-am mai povestit eu si in alte articole si anume slow cooker-ul Crock-Pot. Are 2 setari de gatire ‘High’ si ‘Low’, precum si functia de ‘pastrare la cald’. Atat pe modul High, cat si pe modul Low se ajunge la aceeasi  temperatura, diferența facand-o doar timpul necesar pentru ca slow cooker-ul Crock-Pot sa atinga punctul de fierbere (100°C). Datorita conceptului revolutionar de slow cooking, gatitul la temperaturi reduse, nutrientii se mentin în întregime si astfel obtii o mancare sanatoasa si gustoasa.

miel 2

Dupa ce am masat si marinat carnea, am purces la a-i impresiona pe parintii care veneau la masa. Pentru  ca eu eram la birou, treaba a facut-o Mircea, uimit si el cat de simplu a fost. A pus in Crock-Pot cateva radacinoase, ceapa si usturoi, a adaugat carnea marinata cu tot cu zeama si a rotit butonul pe modul „high”. Aparatul de gatit electric si-a facut treaba fara sa fie necesar sa fie verificat, schimbat temperatura si fara sa fie nevoie de lichid. Ba mai mult, este recomandat sa nu ridicati capacul in timpul gatirii, acest lucru duce la cresterea timpului necesar finalizarii preparatului. Cand am ajuns acasa cu ai mei, in casa mirosea deja divin. Am pus tacamurile si, pam-pam, am tabart pe halca de carne. Fericita va spun ca am reusit sa ii impresionez pe ai mei cu o friptura aromata si foarte frageda.

miel1

miel3

Pulpa de miel cu legume la Crock-Pot
Print
Ingrediente (pentru 4 persoane)
  1. 1 pulpa de miel de 1,5-2 kg (marinata ca aici)
  2. 3 morcovi
  3. 2 bucati de pastarnac
  4. ½ telina
  5. ½ capatana de usturoi
  6. 1 ceapa
Pentru servire
  1. 1 legatura de untisor
  2. Cateva ridichi
Cum procedam
  1. Spalam si stergem bine radacinoasele
  2. Taiem telina in felii groase si ceapa in 2
  3. Punem in vasul Crock-Pot legumele, apoi adaugam carnea cu tot cu zeama
  4. Punem capacul si setam pe modul high 4 ore (sau low 6 ore)
  5. Gata!
PrajiturEla https://laprajiturela.ro/

miel5
Puteti gasi informatii si achizitiona produsul de aici.

miel 6
Bucurati-va de masa de Paste alaturi de cei dragi si nu ezitati sa incercati gusturi noi.
Cu drag, Praji.

Articol sponsorizat de Crock-Pot.

poate iti place si

2 comments

  1. men live xxx sex latin video amateur teen boobs redtube golden shower gf teen nude free webcam tits xvideos super heroes nylon anal videos hot milf stockings aloha tube ebony nude sexsy girls milf satin panties nude african chicks ugandan nude videos nursing student porn naked men chaturbate female boy porn boyfriendly gay porn huge pale tits nude thick milf teen wet tits ebony tube videos sexy mexican pornstars chubby ebony pornhub older stocking sex monalisa xxx photo big butt movies sexy feet asian porn teen shower exotic black porn african milf pics ssbbw sex sites
    free porn dailymotion gay muscle mature tube xxx sexy black teenporn videos innocent girl strips lesbian sexy young retro milf stockings teen webcam clips strapon dominatrix pics nude porn photos pretty nude females spankbank porn videos chubby cheating milf ebony lesbian websites bouncy ball dildo shower hidden sex japanese stepmom xnxx furniture store porn tamil teen pron nina mercedez compilation sexy tube mom four girls deepthroat tarzan animated porn nude desi lesbian tokyo hot hd ebony group tube mature women pegging gay beach xvideo anal sex clips cute sex cam
    https://www.nickdatta.nl/hello-world#comment-3067 seventeen nude video http://anna-pierce.com/hello-world#comment-125 women licking pussey 264c12c

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *