InstaFestival – primul eveniment dedicat creatorilor de continut din Romania

Deja cred ca toata lumea stie cat de mult imi place Instagram. Cei care ma urmaresc stiu ca liniutele din story-urile mele sunt din ce in ce mai scurte. Stiti voi la ce ma refer. Poate va sau ma intrebati ce-mi place asa de mult la aceasta platforma de socializare? Ei bine, in opinia mea, aici se aduna oamenii creativi, deschisi si foarte comunicativi. Pe aceasta platforma sunt oameni care vor sa arate frumosul din lucruri, sa isi imparatseasca pasiunile sau meseriile, sa inspire si sa motiveze. Asa vad eu Instagramul acum, asa sper sa il vad si pe viitor.

Unde mai pui ca i-am facut cont si mamei mele si acum ma suna sa-mi zica „Am vazut acolo pe Insta”. How cool is that?!

Numarul utilizatorilor de Instagram creste de la o zi la alta in toata lumea. In luna martie in Romania s-a depasit pragul de 1 milion de utilizatori, conform Instagramology.ro. Deci este intr-o crestere continua.

Aceasta comunitate nu numai ca este din ce in ce mai numeroasa, este insa si una foarte unita. Atat in Bucuresti cat si in alte orase, creatorii de continut si-au format propriile comunitati foarte active atat in mediul online, dar mai ales in cel offline. Pornind de la “instameet-uri” cu un numar mai mic de participanti, anul acesta, mai exact peste cateva zile, pe 21 aprilie, are loc cea mai mare intalnire a creatorilor de continut InstaFestival. Sunt atat de bucuroasa ca fac parte din aceasta comunitate de nici nu va inchiputi.

Capul “tuturor rautatilor” este Adrian Dan, un baiat linistit la prima vedere, cu job full time, cu bebe mic acasa, dar care este atat de implicat si dedicat, si care face atat de multe lucruri atat pentru acesta comunitate cat si pentru urmaritorii lui, incat mi-e si jena sa ma plang ca sunt ocupata.

“Foarte multi dintre noi ne dorim sa ne dezvoltam pasiunile si cautam frumosul si originalul in orice. Cam asta se intâmpla si pe Instagram, unde avem o comunitate in crestere, care genereaza continut apreciat chiar si la nivel global. Fie ca este vorba de o viziune personala sau de un moment unic, fiecare imagine are un mesaj de transmis. Acesti oameni talentati care impartasesc aceste experiente cu cei care ii urmaresc fac asta din pasiune, sunt oameni activi social, dar isi doresc si sa se cunoasca in offline. Un instameet asta face, aduce la un loc aceasta comunitate. Vazând ca foarte multi isi doresc sa participe la un asemenea eveniment si intrând in contact cu cei de la Dumbrava Vlasiei, am realizat ca putem transforma aceasta intâlnire intr-un festival conceput exclusiv pentru creatorii de continut de pe Instagram. Pregatirile nu sunt deloc usoare, mai ales pentru ca este vorba de un event-prototip, dar am reusit sa avem alaturi mai multi parteneri care isi doresc sa isi arate sustinerea si sa fie prezenti in mod activ pe Instagram.” Adrian Dan – the man behind all

La festival vor participa peste 200 de creatori de continut, participanti care s-au inscris in prealabil prin e-mail (treaba serioasa, nu gluma). Evenimentul va incepe cu un instawalk in Bucuresti (ora 13:00), pe Calea Victoriei, si va continua la Dumbrava Vlasiei (ora 14:00), acolo unde participantii se vor bucura de concerte sustinute de Giulia, Jean F. Gavrila si Delia Rus. Atmosfera va fi intretinuta si de un DJ, Gabriel DT.

Hastagurile evenimentului: #creatorswillcreate #instafestival #instafood #instafun #instalife #instadrinks #instatravel #instafashion #instamusic #instanature #instadesign #instaarhitecture #instafriends

Vizual  este facut de talentata  Ana Maria Buidan

Sponsor principal: Kaufland.

Alti sponsori: Olympus.

Parteneri: Dumbrava Vlasiei, X Event Romania, Amway România, Starbucks Reserve Clover Lipscani, Blossom – Floral Design, Donutino, The Slice, Touching ART Cocktail, Bucharest In Art, BonBons by Monica Radulescu, Skullcandy Romania, Dji Romania, Visit Oradea, Limonada lui Iulian, L’arte Del Gusto, Tudor. Personal Tailor, AQUA Carpatica, Benefit Cosmetics, Lemnia, Lelograms, Editura Trei, Universe.

Va astept acolo cu voie buna si telefonul pregatit de selfie.

Cu drag, Praji. 

poate iti place si

25 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *