De ce sa mergi la Festivalul SkirtBike de pe 14 mai

Festivalul inimii mele

Cu mandrie, din 2010, port titulatura de biciclista urbana (in curand voi trece la cea de biciclisto-trotinetista). Tot cu mandrie, cu un an mai tarziu am inceput sa fac parte din comunitatea Skirt Bike. Skirt Bike, pe langa faptul ca este una dintre cele mai faine comunitati de fete pasionate de miscare in aer liber, este o promenada pe strazile orasului, o plimbare adresata doamnelor si domnisoarelor iubitoare de frumos, de miscare, de libertate si de bicicleta… mai nou chiar de trotineta.
Evenimentul a avut si are in continuare o ascensiune foarte frumoasa: in 2010 au participat la parada 150 de bicicliste pentru ca in 2016 sa aiba loc pe langa parada, festival propriu cu participarea a 5000 de bicicliste in nu mai putin de 14 orase ale tarii.
Anul acesta festivalul are loc duminică, 14 mai 2017, începând cu orele 10.00, la Verde Stop Arena, str. Barbu Vacarescu, nr. 162-164. Parada SkirtBike va incepe la ora 16.00, pe traseul: Bd. Barbu Vacarescu nr. 162-164 (Verde Stop Arena), Bd. Stefan cel Mare, Str. Calea Dorobanti, Piata Charles de Gaulle, Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Ceaikovski si se va încheia la Verde Stop Arena.
Daca nu sunteti familiarizate  cu fenomenul sau daca stiti despre ce este vorba, dar nu sunteti convinse, va las mai jos cateva motive sa participati la Skirtbike.
Veti face parte dintr-o comunitate urbana cool… foarte cool;
• Mersul pe bicicleta este benefic pentru sanatatea, veselia si supletea femeilor;
• SkkirtBike este o manifestare cultural-fashionista, prin care reprezentantele sexului frumos adera la o cauza urbana;
• Este singurul eveniment biciclistic din Romania la care doamnele si domnisoarele isi etaleaza femiliniatea si stilul lor unic si cochet;
• Tema vestimentara a acestui an este “Vintage-romantic”, asa ca va puteti lasa frau liber imaginatiei;
• In cadrul festivalului vor concerta EYEDROPS si Abasc Hub, iar atmosfera va fi întretinuta de Ground Zero Beer;
• Va avea loc avea o prezentare de moda Cycle Chic, concursuri cu premii si tombole ad-hoc
• Pe toata pajistea de la Verde Stop va fi Bike Bazar cu accesorii handmade, expoziții de biciclete si accesorii pentru femei
• Va fi mancare buna si deserturi, oferite d BeautyFood si Gelato d’Amore
• Puteti veni la festival cu mic cu mare, cu familia si cu prietenii;
• Va puteti intalni si povesti cu subsemnata (Voi fi acolo de dimineata pana la ultimul participant);
• Taxa de participare este una noua, inedita si binevenita! : Taxa de participare va consta în deseuri. Participanti sunt rugat sa aduca, simbolic, cateva deseuri, fie ca vorbim de doza de racoritoare abia consumata, petul unei sticle de apa sau chiar deseurile de ambalaj colectate în ultima saptamana acasa. Aceasta actiune are si un scop caritabil, in semn de recunostinta fata de gestul participantilor, unul dintre sponsorii Festivalului va dona trei biciclete unui Centru pentru Copii”, spune Mihaela Papazu – Director executiv Asociatia Planeta Verde.

Va asteptam cu drag si cu chef de biciclit!

Cu drag, Praji.

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *