NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
februarie 8, 2013
Pentru ultima zi de campanie m-am gandit sa avem culori. Toti nutritionistii recomanda sa mancam colorat, cat mai colorat. De ce? Culorile insemna, vitamine, minerale, nutrienti (si lista poate continua), adica sanatate.
Din pacate, noi, romanii am mostenit un obicei nu foarte bun (ca sa nu-i spun foarte prost), acela de a face „terci” legumele. V-as recomanda sa incercam sa luam exemplul asiaticilor care pastreaza legumele fragede, colorate si sanatoase, desi le gatesc de „mama focului”, la propriu.
Cum reusesc ei asta: prin metoda stir fry! Dar ce inseamna de fapt stir fry? Este un procedeu de preparare a legumelor (si a carnii) in putin ulei si la foc foarte rapid, amestecand continuu. Prin aceasta metoda de frigere la foc iute, legumele sunt „sigilate” pastrandu-si astfel toate proprietatile, inclusiv fragezimea.
Iata asadar o varianta rapida si foarte sanatoasa.
Gata! Ati vazut ce simplu a fost?!
Pofta buna!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.