Review robot Panasonic MK-F800

Poate un aparat sa faca mai multe lucruri si bine?

Am stat in cumpana daca sa il primesc sau nu la review si asta pentru ca eu sunt destul de sceptica atunci cand vine vorba de un aparat electrocasnic cu intrebuintari multiple. Mie imi place mai degraba ca un aparat sa faca o singura chestie, dar bine, decat mai multe, dar nu execelent.

Dar pentru ca nu am avut niciodata un robot atat de complex si pentru ca am vazut ca Jamie Oliver  foloseste destul de des un astfel de aparat, am zis ca poate chiar face treaba buna. Ce sa zic, a cam facut.
Ce-i drept in luna in care l-am avut la testare nu am folosit toate accesoriile si nici nu l-am intrebuintat la adevarata lui valoare. 

Ca sa fiu cat mai explicita , am sa va spun concret ce am facut eu cu el, ce mi-a placut si ce nu mi-a placut. 

Am facut: luat de tarta, aluat de paste, unt de arahide, smoothies, am uscat salata, am feliat legume, am amestecat. 

Ce mi-a placut: e silentios, unitatea centrala are ventuze si se fixeaza foarte bine pe blat; este greu – deci are motor puternic; are programe speciale, adica nu exista riscul suprincalzirii motorului. 

Ce nu mi-a placut: Cutia cu care vine este foarte mare, accesoriile ocupa mult spatiu si nu sunt ergonomice din punct de vedere al depozitarii (noi locuim intr-un apartamnet fara camara sau debara).

Concluzie: util in casa oricarei gospodine, fie ea incepatoare sau avansata, fie ca mancati doar salate si smoothies, fie ca gatiti complex. 

Specificatiile tehnice: Panasonic MK-F800

Pret: intre 1117 lei si 1500 lei (conform Price.ro la 05.02.2018)

Sursa foto aecksa.com

Cumparati cu capul, nu cu sufletul. 

Cu drag, Praji!

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.