Povestea reclamei cu Prajiturela de la ING

„Praji te-am auzit in reclama de la radio, dar parca nu era vocea ta.”

Asta a fost expresia cel mai des auzita de cateva saptamani incoace. Am primit zeci de telefoane de felicitare, de nedumerire sau in care mi se cereau chiar informatii despre credite. J Cei care asculta radio stiu ca ING Bank are un spot publicitar in care exista un personaj facut numai din prajituri, o doamna simpatica pe nume Prajiturela, care este de fapt un SRL care vrea credit. J Daca l-a primit sau nu, ramane sa vedem. 😉

Ca sa va raspund la intrebare, nu sunt eu personajul central al acestui spot. S-a intamplat sa fie o coincidenta de nume, coincidenta care, din fericire a dus la o poveste frumoasa intre subsemnata si ING. Am vrut sa scriu pe blog si ca sa raspund nedumeririlor voastre si sa va spun ca urmeaza proiecte care au luat fiinta datorita doamnei Praji SRL.

Pentru ca am primit si altfel de recoamdari referitoare la acest spot, vreau sa inchei cu o scurta concluzie la aceasta poveste: fiti deschisi la dialog inainte sa aruncati cu pietre, asteptati sa vedeti ce are de zis celalalt inainte  sa ii „sariti la gat”. De putine ori aveti de castigat daca generati un conflict sau aratati cu degetul… castig efemer si amar.

Eu cred cu tarie noi atragem lucrurile care ni se intampla. Pana acum universul n-a vrut sa ma contrazica.

Mai jos va las o poza in care eu si doamna Praji stam la aceeasi masa. 

Credit foto Praji – Crina PopescuClar Visator Studio

Fiti buni.

Cu drag, Praji.

 

 

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *