Festivalul Teatru sub Luna, editia a V-a

La sfarsitul anului trecut imi propusesem ca macar o data pe luna sa merg la un spectacol, fie el teatru, opera sau concert. Spre rusinea mea nu m-am tinut de promisiune. Am fost la cateva piese de teatru, la cateva evenimente culturale si doar o singura data la opera. Este de abia mijlocul anului, poate am timp sa recuperez. De fapt sunt siguraca voi recupera deoarece vineri, pe 5 iuie incepe cea de-a 5-a editie a Festivalului Teatru Sub Luna al carui partener sunt si eu si sunt tare-tare mandra. 

Sustinut de IndArt Teatrul Sub Luna se desfasoara anul acesta intre 5 si 22 iulie si, pentru prima oara in 5 ani, festivalul se va desfasura in doua locatii: Quantic (Intrarea Grozavesti) si Teatrul InDArt (Coltei 44).

De luni pana joi ne vom putea bucura de lansari de carte, vernisaje, ateliere de teatru si improvizatie, ateliere de fotografie, dezbateri culturale si conferinte la TeatrulInDArt, iar weekend-ul (de vineri pana duminica) e rezervat pieselor de teatru si concertelor in aer liber de la Quantic. De asemenea, sala mare vagazdui o expozitie de arta contemporana.

Anul acesta la Quatic vor fi:

  • 15 spectacole de teatru, majoritatea comedii – 5 PREMIERE
  • 18 concerte de jazz, rock acustic, balade – Lansări de trupe noi, expoziţie de fotografie, pictură, sculptură înlemn, costume

La acestea se adauga si o zona de relaxare, food-court si spectacole stradale.

Programul complet il gasitipe www.teatrusubluna.ro.

Biletele se achizitioneaza online de pe www.mystage.ro, www.entertix.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro sau de la intrare in ziua evenimentului.

Variante disponibile (acum in PRESALE):

Bilet 1 DAY PASS – 40 de lei (30 de lei pentru student sipensionari)

Abonamentul FULL PASS FESTIVAL – 215 lei. Iţiasigură intrarea la toatepiesele de teatru, concerteşialteactivităţiconexe de peperioadafestivalului, 5-21 IULIE

Abonamentul de WEEKEND – 105 lei. Este valabildoarpentruunul din cele 3 weekendurişiva fi validatîn prima zi de folosinţă. Definim weekend perioadavineri-duminică.Acestabonamentasigură accesul la toateactivităţile din acel weekend.

O veste foarte buna este ca donatorii de sange din luna in curs au intrare gratuita la toate spectacolele de teatru. 

Vestile bune nu se termina aici:

  • Elevii si studentii cu o medie de peste 9,50 au intrare libera la toate evenimentele festivalului;
  • Elevii, studentii si pensionarii pot intra doi peunbilet. Sau cu bilet redus la preț de 30 de lei;
  • Daca veniti pe bicicleta sau petrotineta aveti o reducere de 50% la biletul de o zi;
  • Daca gasiti un flyer Teatru sub Luna la unul dintreparteneri, puteti intra cu un prieten pe un singur bilet;
  • Cei care cumpara un abonament pentru tot festivalul vor primi carti
  • Daca va faceti o fotografie cu PROMO bicicleta care va umbla pe pistele de biciclete intre zonele Universitate-Victoriei-Arcul de Triumf puteti castiga un abonament de weekend (vineri-duminică)
  • Copiii sub 10 ani au intrare libera
  • Festivalul este child-friendly, asadar daca veniti cu copilul la festival ei vor avea animatori care se vorj uca cu el, vor face face-painting sau figurine din baloane

Toate evenimentele organizate la sediul Teatrului InDAr tsunt cu intrare libera pe baza unei rezervari online la adresa de e-mail: [email protected].

Uramriti-mi activitatea pe Facebook si Instagram, unde va voi oferi invitatii duble pentru a participa la spectacolele de teatru. 

Cu drag, Praji.

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *