Fashion & pizza

Am o gasca mare de prietene… mare-mare… si  in continua crestere! Este minunat!  

pizza4

Dar cand grupul tau de prietene este mare, este la fel de greu sa le si aduni impreuna pe toate, in acelasi timp. Suntem toate femei moderne, avem programul care de care mai incarcat, avem preocupari si locuri de munca diferite. Pe langa prietenia care ne leaga mai avem un lucru in comun: ne place sa socializam. Sunt sigura ca aceasta descriere este si cea a grupului vostru de prietene. M-am gandit sa va povestesc si voua cum facem noi de reusim sa ne vedem (aproape) toate, si, credeti-ma, chiar nu suntem putine. Cel putin o data pe luna: organizam o seara interesanta. Am inceput timid cu un atelier de prajiturit, am continuat cu un fabulos Brocante, de unde nimeni n-a plecat cu mana goala si tot asa. Acum am sa va povestesc de altelierul de pizza, care pe parcurs si-a schimbat denumirea in Fashion&Pizza. Banuiti probabil cam cat a crescut interesul cand in ecuatie a aparut cuvantul „fashion”, nu? Asa ca ne-am pus pe organizare! Primul lucru pe care l-am avut in vedere: locatia – ca de obicei, una dintre fete a fost gazda, de asta data draga mea prietena ne-a pus la dispozitie casa ei cu o bucatarie imensa, frumosa si bine utilata. Urmatorul pas: am stabilit o suma (modica) in care sa ne incadram. Apoi, fiecare dintre noi si-a exprimat dorinta in ceea ce priveste topingurile preferate. Dupa ce detaliile in ceea ce priveste cumparaturile au fost puse la punct, au urmat detaliile de fashion: toata lumea are sort si esarfa… for a Pin up look. Regula care trebuia respectata cu strictete ;).

In seara cu pricina uimirea mea a fost mai mult decat mare cand mi-am vazut toate prietenele gatite, aranjate si gata de framanat aluat. Fiecare in parte si-a luat rolul in serios, a framanat, a modelat,  a bibilit si cosmetizat pizza mai ceva ca la un concurs, inclusiv juniorul care a fost printre noi, el a fost cel mai destoinic.  

Valdut

andreea si gabi

Nu va inchipuiti cum s-a devorat prima pizza dupa ce am pazit-o in fata cuptorului, toate rand pe rand. Au urmat multe pizze gutosae, aromate, cochete de-a dreptul. Stropita cu un pic de vin roze (din partea casei), cu multe poze si voie buna, seara a fost o reusita!

Sper ca v-am dat o idee de cum sa va adunati prietenele, ca v-am inspirat sa va traiti viata si sa va inconjurati de oamnei cat mai multi si veseli. Eu una alaturi de oameni dragi ma simt cel mai bine.

pizza1

PS1. Fiecare dintre noi a plecat acasa cu o pizza pentru cel care astepta cuminte acasa. 🙂

 PS2. Reteta aluatului o gasiti aici.

pizza5

Va imbratisez cu drag!

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *