Curatenia de primavara cu AQUAclean Steam Mop

Balconul Savarinilor – sezonul primavara-vara 2017

Cand ne-am achizitionat apartamentul in care locuim, cea mai mare influenta in decizia noastra a fost terasa. Despre terasa noastra, pe care o iubim de-a dreptul, va tot povestesc in fiecare primavara si va arat poze mai toata vara. Ce nu va povestesc, pentru ca deh, pe Facebook toate sunt bune si frumoase, este chinul prin care trecem atunci cand pregatim terasa pentru sezonul estival. In timpul iernii terasa ia loc de spatiu de depozitare. Fiind un balcon deschis, vajul e la el acasa si transforma totul intr-un mare vartej static de… chestii. Cel mai greu este sa facem curatenie si sa facem terasa asa cum o vedeti in poze.

De la an la an parca e din ce in ce mai greu, gresia se murdareste din ce in ce mai tare si este dificil sa o aducem la stadiul „before winter”. Anul asta mi-a venit in ajutor prietenul aspiratorului pe care vi-l prezentam aici si anume mopul cu aburi AQUAclean Steam Mop de Dirt Devil. Doamne ce inventie! Mopul asta nu doar curata mizeria, ceea ce face orice mop, ci scoate si petele vechi, pe care altfel ar fi trebuit sa le frec cu o laveta sau perie. De asemenea, aburul pe care il degaja fiind unul foarte puternic si fierbinte, are si roul de a dezinfecta suprafetele. 

Voua v-am aratat cum si-a facut treaba doar pe terasa, insa in casa, pe parchet a facut minuni. Sotul meu spune ca nici cand am preluat apartamentul (nou) parchetul nu a fost asa curat. Avand si optiunea de abur uscat mopul Aqua Steam curata atat suprafete dure si covoare. Are un rezervor pentru detergentul special (care vine la pachet cu mopul) si unul pentru apa pe care o foloseste in producerea aburului. Ca sa va faceti o idee si despre cata apa foloseste, noi am folosit 3 rezervoare de apa  (600 ml/rezervor) pentru a face curatenie generala in toata casa: living, 2 holuri, dormitor, dressing, baie, bucatarie, terasa. 

Mai multe detalii tehnice cat si despre costul mopului AQUAclean Steam gasiti pe dirtdevil-romania.ro.

Note

* Felia de tort care a cazut accidental 😉 de pe farfuria mea nu a fost consumata dupa ce a luat contact cu gresia mudara. 🙂

*  Reteta tortului ciocolatos din imagini se va regasi in curand pe blog. 🙂

Mai jos va las cateva poze cu balconul nostru – sezonul primavara-vara 2017.
terasa 1

terasa 3

terasa 5

terasa 6

Ai grija de locul in care traiesti la fel cum ai grija de tine.

Cu drag, Praji.

Acest articol este sponsorizat de Dirt Devil.

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.