Cele mai frumoase accesorii de masa, faurite si semnate de Daniel Savu

…gandite impreuna cu mine

Vi se pare cam curajos titlul? Ei bine, mie nu! Cred cu tarie in ce am zis, cu atat mai mult cu cat stiu cum au fost create si produse aceste accesorii.

Deja stiti entuziasmul meu in ceea ce priveste colaborarea cu designerul Daniel Savu, v-am povestit pe canalele de social media, insa v-am promis ca voi detalia pe blog.

Iata ca a venit mometul sa va povestesc cum, dupa discutie in miez de noapte, cu Miruna, sotia lui Daniel, am ajuns sa cream impreuna o colectie de accesorii de masa din piele, realizate manual de Daniel – the artist. Si cand spun „manual” spun facute integral cu mana, fara masina de cusut. De altfel toate pielesele din piele pe care le produce Daniel sunt integral handmade – inclusiv portofele.

Stiam de produsele lor de pe Instagram, ii urmaream de ceva vreme… Mi se parea ca au produse extrem de bine  realizate, cu atentie la detalii, de calitate si excusiviste. Acum nu mi se mai pare, ci stiu sigur ca asa este. Creatiile lui Dan sunt pur si simplu impecabile.

Povestea lor, caci impreuna au creat acest brand, o gasiti pe site, unde au o sectiune de blog in care povestesc atat de frumos despre tot ce au creat impreuna, incat nu-ti vine sa mai dai click back.

Dupa discutia noastra luna din toiul noptii, au urmat multe alte discutii, ore petrecute pentru documentare, poze, idei, esantioane, discutii,  stabilirea unui concept si… multe alte ore petrecute de Daniel in atelier. Munca depusa incape in doua randuri de enumerari… simplu, ati zice. In realitatea crearea unor produse originale si unice este o treaba mai grea decat pare la prima vedere. 

Acum sa va spun despre COLECTIA DE ACCESORII DE MASA. Am gandit impreuna un set cu 4 accesorii  din piele, pentru a innobila orice masa, fie ea festiva sau nu. Setul contine un suport de farfurie, un suport de pahar, un inel pentru servet si un suport pentru tacamuri. Colectia este in serie limitata, fiecare set avand o serie unica – eu sunt fericita posesoare a 6 seturi de la nr 2 pana la nr 7. Numero uno este in atelierul lui Daniel.

Aceste accesorii sunt ideale drept cadou de casa noua, nunta sau Craciun. Sunt, de fapt, potrivite pentru orice ocazie, fiind unice si nemuritoare. Daca doriti sa le achizitonati pentru voi sau sa le dauriti, puteti sa accesati site-ul danielsavu.com sau sa le scrieti pe Facebook sau Instagram – sunt foarte draguti si raspund promt. Pretul este de 250 lei/2 seturi.

Sunt atat de incantata de acest proiect incat nici nu-mi gasesc cuvintele pentru a-mi exprima bucuria. Las pozele pe care le-am realizat sa vorbeasca de la sine. Sper sa va placa. Le-am gandit si faurit cu drag petru voi.

Va indemn, din nou sa sustineti antreprenoriatul romanesc, lucrul facut manual si designerii romani.

Cu drag, Praji… Miruna si Daniel. 

poate iti place si

No comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *