Castigatorii giveaway-ului dulce!

And the viners are…

Iata ca a venit si ziua in care random.org isi va face treaba si va alege cele trei persoane la care vor ajunge aceste mici cadouase dulci. 

Sunt foarte fericita sa aflu ca ceea ce fac eu aici, la mine, la PrajiturEla, ajunge la voi exact cum este transmis: cu inima deschisa, cu dragoste si pasiune. Ma bucur ca prin poze, retete si text nu numai ca impart cu voi pasiunea mea, dar va si vin in ajutor cu idei felurite, usoare si rapide pentru bucataresele tinere si fashioniste, dar, bininteles nu numai. 

Am si (n-am) o mica parere de rau: imi vine greu sa cred ca va place totul la blog (eu am o lista lunga cu chestiuni care trebuiesc remediate, refacute, etc). Cred insa ca sunteti voi foarte dragute si ati vrut sa ma menajati. Data viitoare ar fi bune si niste critici, care, de regula, sunt constructive. 🙂

Sper ca acest giveway sa fie primul din cele multe care vor urma. Va urez mult succes la tragerea la sorti. Participantele (dupa nume par a fi doar fete…) sunt cele din lista de mai jos:

1. Loredana Maria Rus; 2. Laura Tîncu; 3. Iulia Voicu; 4. Irina Claudia Radu; 5. Mariana Ursuleanu; 6. Simona Callas; 7. Beatrice Manolache, 8. Mihaela Saru; 9. Alina Loloiu; 10. Leculescu Mariana Nicoleta; 11. Dulce Ale; 12. Ene Maria; 13. Roxana Teodorescu; 14. Roxana Popa Raducu; 15. Bianca Rogoveanu; 16. Oana Butnaru; 17. Mihaela Boicu Tanasa.

1ewr

Asadar, castigatoarii (castigatoarele, de fapt) dulce organizat impreuna cu tresbon.ro sunt: 2. Laura Tîncu, 9. Alina Loloiu, 17. Mihaela Boicu Tanasa. 

Fetelor, am  rugamintea  sa-mi trimiteti un mail la con[email protected] pentru a stabili detaliile livrarii. 

Felicitari prajituristelor!

Cu drag, Praji.

poate iti place si

No comments

  1. Ce surpriza placuta! Iubesc cutiutele metalice cu diferite desene. Imi place sa le daruiesc de sarbatori, cu prajiturele facute de mine.
    Pe aceasta o voi pastra. Abia astept sa incerc si zaharul aromat.
    Multumesc, La PrăjiturEla !

    Am lasat un mail cu datele de livrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *