NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
aprilie 6, 2013
Simplu si gustos
Eu iubesc mancarea chinezeasca si pentru gust si pentru ca este santoasa, dar nu in ultimul rand si pentru ca se face foarte rapid. Tehnica stir fry, folosita in special de asiatici, incepe sa fie adoptata din ce in ce mai mult si in Europa. Este o tehnica simpla, in care legumele si carnea se gatesc rapid la foc puternic, ele pastrandu-si astfel toate proprietatile.
Pentru astazi m-am gandit sa va prezint reteta mea preferata pe care o gatesc in timpul saptamanii: vita picanta stir fry, cu legume. Se face rapid, simplu si este foarte foarte gustoasa.
Mai simplu de atat nu se poate!
Va doresc pofta buna!
Daca doriti sa vedeti si o alta reteta stir fry, gasiti aici.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.