Este o rețetă rapidă, perfectă pentru toamnă și iarnă.
Perfect echilibrată la nivel de gust – morcov și măr, ponderat de dulci, nucile ușor amare, muștarul și glazeul de oțet balsamic echilibrează cu aciditate și maioneza completează paleta cu gust blând;
M-am jucat și cu texturile și îmi place ce a ieșit: morcovii fermi, merele usor mai moi, nucile și semințele de muștar crocante, completate de cremozitatea dressingului
O consider salata perfectă de pus pe mesele din sezonul rece
Pentru 4 porții am pus
• 3 🥕 medii
• 3 🍏 golden
• o mană de nuci 80-100g
• o linguriță boabe de muștar
• 1 lingură maioneză (dacă postiți poate fi înlocuită cu maioneza vegană)
• 2 linguri de oțet balsamic (eu am folosit glaze)
• 🧂 sare
Dați-i o șansă. Vă aștept aici să-mi spuneți cât de mult v-a plăcut. 🤗