Camembert la cuptor

 
Rasfat la cina…
 
 
 
 
   Toamna se cam pregateste de plecare… e frig, se intuneca devreme, atmosfera este apasatoare… Cand pleci de la munca e deja intuneric, te gandesti doar ca vrei sa ajungi acasa la caldurica si la somn… Tocmai de aceea va propun o cina rapida  si usor de facut, numai buna de savurat intr-o seara mohorata de toamna tarzie. 
   Dedicata in special iubitorilor de branzeturi, aceasta desfatare cremoasa va va oferi o clipa de placere decadenta.
   Fiti egoisti si rasfatati-va!
 
 
 
 
Ne trebuie:
 
  • un pachet de branza camembert
  • crutoane, morcovi, mere, struguri, salata (dupa preferinte)

Cum facem:

  • incalzim cuptorul la 200 grade C/gaz5
  • scoatem branza din ambalaj (indepartam ambele invelitori), o punem pe hartie de copt si o bagam in cuptorul incins pentru 12 minute
  • o scoatem de la cuptor si  cu ajutorul unui cutit taiem de jur imprejur, formand astfel un capacel
  • o bagam din nou la cuptor pentru 7-10 minute (in functie de cat de cremoasa doriti sa fie)

 

 
 
Serviti branza camembert la cuptor calda, alaturi de fructe, crutoane sau salata.
 
 

Bon appetit!
Praji.
 
 
 

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.