Camembert la cuptor

 
Rasfat la cina…
 
 
 
 
   Toamna se cam pregateste de plecare… e frig, se intuneca devreme, atmosfera este apasatoare… Cand pleci de la munca e deja intuneric, te gandesti doar ca vrei sa ajungi acasa la caldurica si la somn… Tocmai de aceea va propun o cina rapida  si usor de facut, numai buna de savurat intr-o seara mohorata de toamna tarzie. 
   Dedicata in special iubitorilor de branzeturi, aceasta desfatare cremoasa va va oferi o clipa de placere decadenta.
   Fiti egoisti si rasfatati-va!
 
 
 
 
Ne trebuie:
 
  • un pachet de branza camembert
  • crutoane, morcovi, mere, struguri, salata (dupa preferinte)

Cum facem:

  • incalzim cuptorul la 200 grade C/gaz5
  • scoatem branza din ambalaj (indepartam ambele invelitori), o punem pe hartie de copt si o bagam in cuptorul incins pentru 12 minute
  • o scoatem de la cuptor si  cu ajutorul unui cutit taiem de jur imprejur, formand astfel un capacel
  • o bagam din nou la cuptor pentru 7-10 minute (in functie de cat de cremoasa doriti sa fie)

 

 
 
Serviti branza camembert la cuptor calda, alaturi de fructe, crutoane sau salata.
 
 

Bon appetit!
Praji.
 
 
 

poate iti place si

Leave a Reply

Your email address will not be published.