NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
noiembrie 16, 2012
Ciao!
Bucataria italiana este in topul preferintelor mele, drept pentru care nu contenesc in a cauta, gati si savura multitudinea de retete din peninsula. De multe ori, cand am prieteni la masa, bucataria italieneasca este cea care face invitatii mei sa spuna „Mai vreau!”
Cu totii stim ca busuiocul este un must-have in cucina italiana. Dar ce te faci cand nu iti place gustul prea intens al busuiocului sau, mai rau, cand unul dintre invitati iti spune „stii, mie nu prea imi place busuiocul, ma duce cu gandul la biserica”? Analizezi, apoi adaptezi. Asa ca m-am gandit sa va arat o reteta de pesto care nu va duce cu gandul la aghiasma, icoane de pupat si cadelnita, ci la stradute inguste, ciabatta calda si un pahar de roze spumant.
Gramajele sunt pentru un borcan de 400 gr.
Vom obtine o pasta aromata si frumos colorata.
Pesto poate fi consumat ca atare, adaugat la paste, ca sos langa fripturi, etc.
Ultima data eu l-am folosit ca toping pentru bruschete.
Paine-cascaval-cuptor-rosii = antipasti pronto!
Buon apetito!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.