NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Drob de miel, rețeta soacrei mele

Picture of Prăji

Prăji

octombrie 24, 2024

Voi mâncați drob? Aceasta e rețeta mea preferată de drob de miel, am învățat-o de la soacra mea și o fac an de an de Paște.

Lista de ingrediente (pentru o tavă mică de chec)

Cum procedăm?

Fierbem organele (fără prapur) în apă cu sare pentru 20′-30′ (în funcție de cât de tânăr a fost mielul). Le scurgem și le lăsăm la răcit, apoi le tocăm.

Tocăm si toate verdeturile și prapurul, le amestecăm cu organele, cu ouăle bătute, sare și piper. Punem în tavă hârtie de copt, apoi întindem prapurul. Presăm în tavă compoziția de drob, o acoperim cu restul de prapur.

Coacem drobul la cuptorul preîncălzit la 180′ pentru 30′.

Vezi rețeta video drob de miel aici

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.