NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
octombrie 24, 2024
Voi mâncați drob? Aceasta e rețeta mea preferată de drob de miel, am învățat-o de la soacra mea și o fac an de an de Paște.
Fierbem organele (fără prapur) în apă cu sare pentru 20′-30′ (în funcție de cât de tânăr a fost mielul). Le scurgem și le lăsăm la răcit, apoi le tocăm.
Tocăm si toate verdeturile și prapurul, le amestecăm cu organele, cu ouăle bătute, sare și piper. Punem în tavă hârtie de copt, apoi întindem prapurul. Presăm în tavă compoziția de drob, o acoperim cu restul de prapur.
Coacem drobul la cuptorul preîncălzit la 180′ pentru 30′.
Vezi rețeta video drob de miel aici
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.