NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
ianuarie 6, 2022
Chiftelute din carne de curcan si merisoare, glazurate cu sos dulce de chili si afine, imperecheate cu Rara Neagra si Saperavi de la Domeniile Davidescu Wines.
Reteta de #pairing din decembrie pentru unul dintre vinurile Domeniile Davidescu este o reteta festiva.
Fie ca le faceti din carne de curcan sau pui, aceste chiftelute, crochete sau parjoale, spuneti-le cum vreti, sunt un deliciu. Eu le vad ideale pentru masa de Craciun sau ca snack la un pahar de vin.
Dam prin razatoarea mica (sau blender) cartoful, ceapa si usturoiul si apoi le amestecam cu restul ingredientelor.
Cu mainile umezite formam chiftelute de marimea unor nuci si le distribuim pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Le coacem la 200 de grade (ventilatie) pentru 25 de minute.
Cat sunt calde le dam prin sosul format din dulceturi si sosul chili.
Ca pairing pentru chitelutele din curcan, propun Rara Neagra si Saperavi de la Domeniile Davidescu Wines.
Reteta integrala si mai multe retete inspirate gasiti pe Instagram.
Cu drag, Prăji
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.