Rasfat la cina…
Toamna se cam pregateste de plecare… e frig, se intuneca devreme, atmosfera este apasatoare… Cand pleci de la munca e deja intuneric, te gandesti doar ca vrei sa ajungi acasa la caldurica si la somn… Tocmai de aceea va propun o cina rapida si usor de facut, numai buna de savurat intr-o seara mohorata de toamna tarzie.
Dedicata in special iubitorilor de branzeturi, aceasta desfatare cremoasa va va oferi o clipa de placere decadenta.
Fiti egoisti si rasfatati-va!
Ne trebuie:
- un pachet de branza camembert
- crutoane, morcovi, mere, struguri, salata (dupa preferinte)
Cum facem:
- incalzim cuptorul la 200 grade C/gaz5
- scoatem branza din ambalaj (indepartam ambele invelitori), o punem pe hartie de copt si o bagam in cuptorul incins pentru 12 minute
- o scoatem de la cuptor si cu ajutorul unui cutit taiem de jur imprejur, formand astfel un capacel
- o bagam din nou la cuptor pentru 7-10 minute (in functie de cat de cremoasa doriti sa fie)
Serviti branza camembert la cuptor calda, alaturi de fructe, crutoane sau salata.
Bon appetit!
Praji.