NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Budincă sărată cu somon & ciuperci

Picture of Prăji

Prăji

februarie 4, 2025

Budincă sărată cu somon & ciuperci

Vreți să mănâncați mai sănătos sau urmați diete speciale (fără gluten, fără zahăr)? Azi vin în ajutorul vostru.

Budincă delicioasă, în două variante: somon & ciuperci! 🧡🍄 Perfectă pentru azi, dar și pentru un prânz on-the-go. 🍽️🥗 Alături de o salată fresh și chifle fără gluten – sănătos, echilibrat și savuros! ✨

Pentru budincă:

Pentru Salată fresh de primăvară:

Pentru Vinegretă:

Batem ouăle cu un praf de sare, apoi le amestecăm cu laptele și chefirul.

Presărăm telemeaua fărâmițată pe deasupra, apoi așezăm ciupercile feliate pe o jumătate și somonul pe cealaltă jumătate.

Opțional, adăugăm cuburile de spanac congelat sau proaspăt. (Cel congelat va lăsa apă după coacere, dar nu se va amesteca cu budinca.)

Coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C, funcția ventilație, timp de 40 de minute.

Chifle fără gluten

Într-un bol încăpător, amestecăm ingredientele uscate.

Turnăm iaurtul și uleiul peste ele și amestecăm cu o spatulă.

Frământăm ușor, doar cât să obținem un aluat omogen.

Împărțim aluatul în 4 părți și formăm bile.

Le așezăm în tavă sau pe blat, le acoperim cu folie/prosop și le lăsăm să se odihnească 10 minute.

Ungem chiflele cu ou bătut sau ulei, presărăm semințele și le coacem 25 de minute la 180°C, funcția ventilație.

Un meniu sănătos, echilibrat și extrem de gustos!

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Budincă sărată cu somon & ciuperci

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.