NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Tocană de rădăcinoase cu fasole și spanac

Picture of Prăji

Prăji

ianuarie 22, 2025

Tocană de rădăcinoase cu fasole și spanac

Dacă vreți să introduceți în alimentația voastră hrană mai nutritivă, proteine vegetale, vă plac mâncărurile de tip „comfort food”, dar dacă sunteți ca mine, nu vă place să tocați, robotul Cuisinart poate fi salvarea voastră. A mea sigur este!

După cum ați văzut în clip, am tocat rădăcinoase fibroase – păstârnac, țelină, sfeclă, dar și morcov și sfeclă roșie fără nicio problemă. În plus, cât legumele au stat la foc, am și spălat rapid și accesoriile.

Lista de ingrediente

Am pus rădăcinoasele la călit într-o oală de fontă în grăsime de găină. Am alintat totul cu plante aromatice și stock, apoi am adăugat fasole fiartă pe jumătate;

Am lăsat să fiarbă la foc mic, iar la final am adăugat zeamă de lămâie, smântână și spanac. Am mai adăugat ~100 ml de apă fierbinte. Am oprit focul, am potrivit de sare și piper și am savurat după ce am lăsat minunăția la odihnă cu capacul pus.

A fost hrană pentru trup, dar și pentru suflet. ❤️‍🩹

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Tocană de rădăcinoase cu fasole și spanac

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.