NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
noiembrie 18, 2012
‘Na sara!
Mare bataie de cap am mai avut cu ficateii astia… Va spun acum si de ce. Daca il trezesc pe sotul meu din somn si il intreb ce vrea sa manance, sigur unul dintre raspunsuri va fi: „ficatei cu usturoi si mamaliguta”. Problema nu este asta, problema este ca, de fiecare data cand ii pregateam acest fel de mancare, raspunsul lui la intrebarea „Cum sunt?” era „Sunt… ok.” Nici nu stiu de ce ma tot incapatanam sa il intreb. De ce oare nu placeau, eu ii pregateam cum imi spunea ca ii plac: simpli, fara ceapa sau alte legume. Asa ii faceam… degeaba. Pana intr-o zi cand (si-o fi luat inima in dinti si…) mi-a zis: „De ce nu ii dai un telefon lu’ maica-mea sa iti spuna cum ii face?” Noroc ca ma inteleg bine cu soacra mea… Am pus mana pe telefon si am aflat secretul: „bulion si delikat”.
Hmmm delikat? Da…:) Eu nu folosesc condimente gen delikat, vegeta sau „fix pentru…” Din pacate am incercat sa folosesc doar sare si piper, am incercat sa inlocuiesc acest condiment cu alte mirodenii, dar rezultatul nu a fost acelasi. Singurul fel de mancare la care folosesc acest condiment este acesta, dar credeti-ma merita! Daca nu ati mai pregatit ficatei in acest fel, rezultatul va fi peste asteptari.
Sa purcedem!
Multumesc lui Lenush pentru reteta:-*
Pofta buna!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.