Turta dulce si proiectul – „Wow Prajiturela”

Emotii, emotii, emotii!

Salutare prajituristi simpatici! Credeati ca daca nu mai postez asa des retete pe blog (pentru ca pe pagina de Facebook si Instagram v-am tot dat idei) trag chiulul?! Da’ de unde?! Nu numai ca am muncit de mama focului, dar am muncit si muncim (da, da, nu singura) in continuare la proiecte noi si frumoase. 

Noul proiect „Wow Prajiturela”, cu care va intampin chiar acum, inainte de Craciun, este unul minunat, gatit alaturi de draga mea prietena Claudia – mama lui Cristian si Anastasiei, femeie de cariera, fashionista incurabila, cu alte cuvinte WowMoM.  Despre ce este vorba mai exact. Ne-am gandit sa venim in ajutorul vostru, gospodine cosmopolite si grabite sau mame ocupate si dedicate, chic si atente la alimentatie si stil de viata. In perioada urmatoare vom veni cu idei de retete gustoase si sanatoase, pe care sa le puteti face alaturi de familie sau prieteni; retete rapide pentru cand va intoarceti sau inainte sa mergeti de la/la birou si tot asa.

Astazi ne-am gandit sa va incatam cu varianta mea de turta, adica cea usoara, facuta alaturi de simpatici juniroi ai Claudiei. De ce spun varianta usoara, pentru ca nu are nevoie de refrigerare peste noapte, nu are nevoie de super ingrediente sau tehnica. Se face foarte rapid si, in plus, poate fi facuta impreuna cu copiii vostri. Credeti-ne, vor fi incantati, Cristian si Anastasia, dupa cum vedeti, au fost.

Asadar, cu rugamintea sa nu fiti prea duri cu noi, asa, la inceput de drum, va doresc vizionare placuta! 🙂

De asemenea va rugam sa ne dati idei si sa ne spuneti ce retete ati dori sa vedeti in episoadele urmatoare.

Gasiti toata reteta explicata si in scris aici.

Multumiri speciale : Tanase Vlad, Radu Ciuca, Veek Diaconescu, George Stirbei.

Fiti fashion, gatiti si iubiti!

Cu drag, Praji!

poate iti place si

35 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *