NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
iulie 22, 2019
Cand imi place un fruct sau o legume il mananc in toate felurile posibile. Crud, gem, sirop sau in deserturi. La fel sta treaba si cu rubarba. Din pacate ea nu poate fi consumata cruda, asa ca o pregatesc in cat mai multe moduri posibile: pe o prajitura cu ciocolata, in crumble, postata pe o tarta sau, in cazul de azi, in sirop. Inca de cand am vazut ca a aparut la Lild rubarba m-am gandit ca anul acesta vreau sa fac un sirop.
L-am facut sa il bem in cu apa minerala, dar si ca sa facem gin&tonic cu el
A iesit foarte aromat si cu o consitenta perfecta! Se face foarte simplu si destul de rapid.
Piureul care va ramane poate fi consumat ca atare, peste o pavlova sau, cum am facut eu pe o panna cotta delicioasa!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.