NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
aprilie 21, 2021
Mi-a fost foarte greu sa gasesc un nume pentru aceasta rulada, asta pentru ca as vrea sa trec in titlu toate ingredientele in asa fel incat sa va dati seama cat de buna este.
Combinatia dintre aceste elemente face acest desert unul foarte racoros, fie pentru o masa festiva, fie in orice zi. Dupa ce l-am preparat efectiv l-am devorat. Deja este in plan sa repet rulada in viitorul apropiat.
Asadar blatul este un pandispan fin cu morcov si piure de piersici, crema cu marscarpone, gem de afine si bucati de piersici din compot.
Cu aceasta rulada absolut delicioasa va dau de veste ca Raureni si Kitchen Shop au o superba campanie de primavara plina cu premii fantastice. Sunt sigura ca v-ar placea sa aveti in bucatarie ajutorul superm, un mixer Kitchen Aid, sa va puteti face suc din sirop sau sprit, fara sa mai cumparati sifon cu ajutorul aparatului Soda Stream sau sa aveti camara plina de produse Raureni timp de un an intreg. Premiile nu se opresc aici, puteti castiga cumparaturi in valiare de 5000 de euro pe KitcehnShop.ro. Vedeti ce ce puteti castiga pe www.premiiraureni.ro.
Tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati produse Raureni cu eticheta de promitie si sa trimiteti codul unic de pe eticheta prin SMS la 1719, tarif normal, sau sa il inscrieti pe siteul www.premiiraureni.ro Puteti face cumparaturi pana pe 20 iunie, insa aveti grija sa pastrati bonul.
Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana se transforma intr-o spuma galbuie si isi dubleaza volumul
Apoi adaugam morcovul razuit si piureul de piersici si amestecam usor, apoi adaugam vanilia – o lingurita
Amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu le cernem peste compozitia cu ou, morcov si piersici, apii inglobam usor cu o spatula
Punem hartie de copt in tava cu care vine dotat cuptorul, apoi turnam compozitia
O nivelam bine, astfel incat sa avem un blat cat mai uniform, apoi coacem la 180 de grade pentru 18 minute
Punem pe blatul de lucru un prosop pe care il pudram peste tot cu zahar pudra – pe le vom rula blatul
Scoatem blatul din cuptor si asa, fierbinte il rasturnam pe prosopul pudrat cu zahar
Rulam cu totul, prosopul si blatul un sul destul de strans si il lasam pana se raceste complet blatul
Cat timp se raceste blatul, intr-un bol amestecam cu un tel branza cu zaharul pudra si separat, taiem felii groase de ½ cm din jumatatile de piersica
Desfacem blatul, scoatem prosopul si intrimdem intr-un strat uniform branza
Distribuim la distanta de 4-5 cm bucatile de piersica si intre ele punem dulceata de afine
Rulam din nou blatul, de aceasta data fara prosop si il imvelim in folie de plastic
Dam la rece minim 2 ore, ideal peste noapte
Cand servim rulada, taiem partile exterioare si o pudram cu zahar pudra.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.