Fructe de sezon la gratar, cu inghetata

Cum sa-ti dai pe spate prietenii sau familia cand organizati un gratar?! Va zis eu: pregatiti si desertul tot la gratar.  La mine a functionat de minune de cateva ori, prietenii mei au fost chiar impresionati. Fetele chiar au venit sa ma intrebe daca am reteta pe blog. Sincera sa fiu mie mi se pare atat de simplu de facut incat nu am considerat ca este nevoie de vreo reteta, insa daca este cerere, iata ca o gasiti pe blog.

Am raspus provocarii Carte d’Or asa ca am acompaniat fructele la gratar cu o delicioasa inghetata.

Fructe de sezon la gratar, cu inghetata
Print
Ingrediente
  1. Fructe - eu am folosit piersici proaspete, piersici din conserva si ananas felii din conserva
  2. 1 crenguta de cimbrisor proaspat
  3. 2 linguri zahar brut
  4. Inghtetata Triple Chocloate si Praline
Cum procedam
  1. Taiem piersicile in doua
  2. Presaram si peste piersici si peste ananas zahar si dam deoparte 10-15 minute
  3. Punem pe gratar fructe si le lasam cat sa faca dungile specifice
  4. Cat sunt inca fierbinti le frecam bine cu crenguta de cimbrisor (caldura va activa uleiurile volatile din cimbrisor si astfel se vor aroma fructele)
  5. Cat sunt caldute punem pe fiecare fruct in parte cate o cupa de inghetata si presaram frunzulie decimbrisor si putin zahar.
La PrajiturEla https://laprajiturela.ro/
Gratarul, prietenul nostru cel de toate zilele ne poate face si surpize dulci. 😉

Cu drag, Praji. 

(Articol sponsorizat)

Poate iti place si

Leave a Reply

Your email address will not be published.