Cheesecakes fără coacere, cu suc proaspăt de kiwi (VIDEO)

Cred că nu sunt suficiente deserturi cu kiwi și cred că nu îi acordăm suficientă atenție fructului. Drept urmare, m-am hotărât să îi acord eu mai multă atenție.

Azi vă arăt cum am făcut suc proaspăt și câteva mini cheesecakes la rece, adică fără coacere.

Sucul l-am obținut cu ajutorul storcătorului Kuvings, un storcător cu melc, care stoarce prin presare la rece – cel mai sănătos mod de a stoarce fructe.

Mai jos vă las rețeta detaliată și un clip drăguț cu modul de preparare

Ingrediente (pentru 6 mini cheesecakes):

Pentru blat:

100 g biscuți digestivi
10 g (2 linguri) cacao
50 g unt

Pentru cremă:

200 ml frișcă lichidă
200 g cremă de brânză
100 ml suc proaspăt de kiwi
Zeama unei lămâi

Pentru decor:

1 kiwi – eu am folosit kiwi cu miez rosu

Cum procedăm:

Mărunțim biscutii până obținem un pesmet și îi amestecam cu cacao și unt, apoi îi presăm in forme de brioșe in care punem inițial chese (hârtiute) – apoi dăm la rece cât pregătim crema.

Crema:
Amestecăm toate ingredientele.

Montaj:

Punem crema peste blatul de biscuiți, dăm la rece minim 2 ore, apoi adăugăm pe deasupra felii de kiwi.

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *