- 1
- 2
- 3
- ...
- 64
NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
Știați că un sturion Beluga (Morun) produce caviar de abia dupa 18 ani de viață? 😱
Ieri am filmat a Ferma Gavella, de lângă Oradea, unde am aflat lucruri absolut fascinante despre acești pești preistorici.
Aici se produc pește proaspăt, pește afumat și caviar de calitate, din specii precum morun, nisetru, sturion siberian și cegă.
Știați că un sturion Beluga (Morun) produce caviar de abia dupa 18 ani de viață? 😱
Ieri am filmat a Ferma Gavella, de lângă Oradea, unde am aflat lucruri absolut fascinante despre acești pești preistorici.
Aici se produc pește proaspăt, pește afumat și caviar de calitate, din specii precum morun, nisetru, sturion siberian și cegă.
...
Strachhino, Tondello, Cacciota, 4 fete și un înger.
În Sârbova, un sat la 34 de km de Timișoara, doamna Adriana împreună cu câteva fete care au crescut în centre de plasament scriu istorie în lumea brânzeturilor românești.
În 2011 Adriana Formenti, o italiancă venită în România ca voluntară a Mișcării Carmelitane a cumpărat o casă aici și a decis să rămână. A vrut să le ofere fetelor nu doar un acoperiș sau loc de muncă (ceea ce, teoretic, le ofereau și autoritățile), ci un ajutor real: un cămin, educație, deprinderi și moduri prin care să învețe să se gospodărească singure. Astfel Adriana a creat o microfermă unde fac 14 feluri de brânză artizanală după rețete italienești.
Gran Sârbova, brânza lor semnătură, maturată 12 luni, fost distinsă cu Marea Medalie de Aur la primul Concurs Național de Brânzeturi Semi‑maturate și Maturate organizat de FNDA (Federația Națională a Degustătorilor Autorizați), după ce a fost singura care a depășit pragul de 88 de puncte pe grila de evaluare europeană.
Tot la concurs, Curtea Culorilor a câștigat și medalia de argint pentru sortimentul Tomasar.
În plus, Gran Sârbova a fost lăudată ca „cea mai bună brânză maturată din România” , un titlu confirmat la evenimente precum Festivalul LA PAS 2024, unde a primit aur pentru maturare de 12 luni.
Dragi timișoreni, sunt sincer geloasă că aveti parte de așa comoară. Pe fete le găsiți in fiecare sâmbătă în piața volantă din Timișoara. Vă rog, mâncați Strachhino și pentru mine.
Strachhino, Tondello, Cacciota, 4 fete și un înger.
În Sârbova, un sat la 34 de km de Timișoara, doamna Adriana împreună cu câteva fete care au crescut în centre de plasament scriu istorie în lumea brânzeturilor românești.
În 2011 Adriana Formenti, o italiancă venită în România ca voluntară a Mișcării Carmelitane a cumpărat o casă aici și a decis să rămână. A vrut să le ofere fetelor nu doar un acoperiș sau loc de muncă (ceea ce, teoretic, le ofereau și autoritățile), ci un ajutor real: un cămin, educație, deprinderi și moduri prin care să învețe să se gospodărească singure. Astfel Adriana a creat o microfermă unde fac 14 feluri de brânză artizanală după rețete italienești.
Gran Sârbova, brânza lor semnătură, maturată 12 luni, fost distinsă cu Marea Medalie de Aur la primul Concurs Național de Brânzeturi Semi‑maturate și Maturate organizat de FNDA (Federația Națională a Degustătorilor Autorizați), după ce a fost singura care a depășit pragul de 88 de puncte pe grila de evaluare europeană.
Tot la concurs, Curtea Culorilor a câștigat și medalia de argint pentru sortimentul Tomasar.
În plus, Gran Sârbova a fost lăudată ca „cea mai bună brânză maturată din România” , un titlu confirmat la evenimente precum Festivalul LA PAS 2024, unde a primit aur pentru maturare de 12 luni.
Dragi timișoreni, sunt sincer geloasă că aveti parte de așa comoară. Pe fete le găsiți in fiecare sâmbătă în piața volantă din Timișoara. Vă rog, mâncați Strachhino și pentru mine.
...
Ați văzut vreodată cum eclozează un pui de struț? Dar cum se împerechează struții? 🤭
Eu azi am vazut și una și alta și multe altele. Am trecut prin teamă, entuziasm, amuzament și, bineînțeles, am și plâns când am văzut puiul eclonzând.
Elena, Teo, Ana, Ioana, Anca și Neluțu Fărcașiu sunt minunata familie care deține @ogradacustruti cea mai mare fermă de struți din România și printre primele din Europa.
Am aflat atât de multe lucruri interesante pe care de abia aștept să le împărtășesc cu voi. Unele aici, pe canalele de Social Media, dar multe altele în sezonul 2 din "De la fermă in farfurie cu Prăjiturela", care va intra in grila de toamnă la @tvpaprika_romania
PS. Clipul este un nou trend care mi-a ridicat mingea la fileu și cred că se potrivește de minune în această poveste. Mulțumesc public colegei mele, care muncește cot la cot cu mine și vine cu cele mai noi si faine idei creative. C, ILY!
Ați văzut vreodată cum eclozează un pui de struț? Dar cum se împerechează struții? 🤭
Eu azi am vazut și una și alta și multe altele. Am trecut prin teamă, entuziasm, amuzament și, bineînțeles, am și plâns când am văzut puiul eclonzând.
Elena, Teo, Ana, Ioana, Anca și Neluțu Fărcașiu sunt minunata familie care deține @ogradacustruti cea mai mare fermă de struți din România și printre primele din Europa.
Am aflat atât de multe lucruri interesante pe care de abia aștept să le împărtășesc cu voi. Unele aici, pe canalele de Social Media, dar multe altele în sezonul 2 din "De la fermă in farfurie cu Prăjiturela", care va intra in grila de toamnă la @tvpaprika_romania
PS. Clipul este un nou trend care mi-a ridicat mingea la fileu și cred că se potrivește de minune în această poveste. Mulțumesc public colegei mele, care muncește cot la cot cu mine și vine cu cele mai noi si faine idei creative. C, ILY!
...
Aparatul care face furori în America a ajuns și în România 🥳🥳! Ninja Slushi va fi prietenul meu în această vară... dar și al nepoților mei, precum și al copiilor din vecini 😀
Face granita, înghețată, băuturi reci, cocktailuri și multe alte minunății pe care abia aștept să vi le arăt.
Voi ce ați pregăti prima oară cu acest aparat de la @ninjakitchenro? 🍦🍧🍹 #notsponsored
Aparatul care face furori în America a ajuns și în România 🥳🥳! Ninja Slushi va fi prietenul meu în această vară... dar și al nepoților mei, precum și al copiilor din vecini 😀
Face granita, înghețată, băuturi reci, cocktailuri și multe alte minunății pe care abia aștept să vi le arăt.
Voi ce ați pregăti prima oară cu acest aparat de la @ninjakitchenro? 🍦🍧🍹 #notsponsored
...
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.