NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Aluat dulce de tarta

Picture of Prăji

Prăji

ianuarie 27, 2013

Posibilitati nenumarate

Acest aluat poate ajuta la intruchiparea a nenumarate deserturi. Tapetati cu el o tava de tarta si il umpleti cu ce bunatati doriti. Atat de simplu! Este un aluat fraged si gustos, gata in cateva minute.

Iata asadar reteta.

Lista de ingrediente (pentru o tarta mare)

Cum procedăm?

  • punem faina, untul si zaharul intr-un bol (sau in robotul de bucatarie) si mixam pana obtinem o compozitie asemenatoare cu pesmetul
  • adaugam oul si mai mixam cateva secunde, pana cand aluatul incepe sa se adune intr-o bila
  • il rasturnam pe o suprafata tapetata cu faina, il framanatam un pic pana cand devine omogen.

*Recomandarea mea este sa faceti o cantitate dubla, sa o impartiti in 3 – o parte o folositi atunci iar restul 2 le puneti la congelator. Se pastreaza foarte bine chiar si cateva luni. Cand vreti sa il folositi, il scoateti cu cateva ore inainte si il lasati sa se dezghete usor la frigider.

Enjoy!

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.