NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
noiembrie 12, 2021
Muschiulet de porc cu cartofi si sos de usturoi cu patrunjel sau cum sa faci un pranz sau cina fara efort la Crockpot Express.
Am spalat cartofii, am asezonat carnea si in cateva minute m-am intors la activitatea mea preferata: alintat pisica si vizionat filme.
Va las mai jos reteta si un clip dragut:
Setam vasul pe functia „brown/saute” si cat de incalzeste, asezonam carnea
Punem cele 2 linguri de ulei de masline, frigem carnea pentru 2-3 minute, apoi o scoatem
Adaugam gratarul in vas, turnam supa, apoi adaugam carnea si cartofii
Sigilam, setam supapa de abur pe „inchidere”, apoi setam functia manuala si programam 18 minute
Dupa cele 18 minute eliberam supapa sa se elimine aburul si mai asteptam 2-3 minute
Servim muchiuletul cald cu cartofi, alaturi de sosul pe care l-am pregatit din uleiul de masline, usturoiul zdrobit, sare si patrunjelul tocat marunt.
Enjoy!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.