NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
februarie 1, 2023
Cred că nu sunt suficiente deserturi cu kiwi și cred că nu îi acordăm suficientă atenție fructului. Drept urmare, m-am hotărât să îi acord eu mai multă atenție.
Azi vă arăt cum am făcut suc proaspăt și câteva mini cheesecakes la rece, adică fără coacere.
Sucul l-am obținut cu ajutorul , un storcător cu melc, care stoarce prin presare la rece – cel mai sănătos mod de a stoarce fructe.
Mai jos vă las rețeta detaliată și un clip drăguț cu modul de preparare
Mărunțim biscutii până obținem un pesmet și îi amestecam cu cacao și unt, apoi îi presăm in forme de brioșe in care punem inițial chese (hârtiute) – apoi dăm la rece cât pregătim crema.
Crema:
Amestecăm toate ingredientele.
Montaj:
Punem crema peste blatul de biscuiți, dăm la rece minim 2 ore, apoi adăugăm pe deasupra felii de kiwi.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.