NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
februarie 19, 2025
În orice activitate, organizarea e cheia. Gătitul nu e mai prejos. Așadar, vă provoc să cronometrați dacă faceți această rețetă după indicațiile mele.
Cum am făcut eu:
1. Într-un bol termorezistent am pus o parte orez, două părți apă, am acoperit bine/strâns cu folie de aluminiu și am dat la air fryer la 180° pentru 20′ (timerul air fryerului mă ajută).
2. Am pus pe blatul de lucru toate ingredientele și ustensilele: uleiul și sosurile, legumele, farfurii, cuțit și tocător (obligatoriu cu șervet/lavetă umedă sub el), bol/cutie pentru resturi.
3. Am pus wokul pe plită la încins.
Mai departe vedeți în clip.
Mai jos vă las ingredientele pentru 4 porții:
Amestecăm totul, apoi lăsăm la marinat minimum 30′ – până la 3 zile. Cu cât lăsăm mai mult, cu atât carnea va avea o textură mai gelatinoasă – specifică preparatelor asiatice.
La final, gustați și mai adăugați sos de soia sau, dacă simțiți că e prea sărat pentru gustul vostru, apă fierbinte.
Sper să vă placă și să vă fie utile și pe viitor sfaturile mele.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.