NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
aprilie 18, 2013
Adio colesterol… rau 🙂
Am mancat leurda pentru prima data acum cativa ani si mare mi-a fost mirarea cand i-am decoperit minunatul gust… Facand parte din categoria „as-pune-usturoi-si-in-prajituri”, leurda a venit ca o desfatare. Dupa ce m-am bucurat de gust, mai tarziu „banuielile” in ceea ce priveste proprietatile sale, mi s-au confirmat: leura contine vitaminele A si C, sulf, ulei eteric, saruri minerale de calciu, fier, fosfor, sodiu, cupru si adenozina, o substanta care reduce colesterolul, asadar, o desfatare si pentru organism. Sfatul meu este sa profitati din plin de aceasta scurta perioada in care se gaseste si consumati-o cat de des puteti.
Pentru astazi m-am gandit sa va propun niste de mini clatite cu leurda absolut delicioase! Usor de facut, ideale pentru o cina rapida, gustoasa si foarte sanatoasa.
Odata cu aceasta prima retata cu leurda pe care o impartasesc cu voi, raspund (in premiera pentru mine) provocarii Adinei pentru Dulce Romanie. Sper sa pasesc cu dreptul. Tineti-mi pumnii!
Le puteti manca reci sau calde, dupa preferinte. Noi le-am mancat calde cu toping de iaurt si bacon crocant.
Pofta buna va doresc!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.