NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
octombrie 2, 2013
…pe cutie de bere
Dupa ce v-am aratat cum fac eu pulpa de porc la cuptor, si vazand ca ati parut interesati de feluri cu carne, m-am gandit sa va dau si o idee de pranz de duminica in familie sau, de ce nu, de o cina surpriza pentru prieteni exact in mijlocul saptamanii ;).
Un pui intreg la cuptor este ideal, dar facand un sondaj, am observat ca multi dintre voi evita sa il pregateasca deoarece dureaza mult. Cautand si navigand am descoperit o metoda foarte usoara si rapida pentru minunatul pui… intreg la cuptor.
Stiu, varianta cu „pui pe sticla” o stie toata lumea, dar ce ziceti de pui pe doza de bere?! Clever ha! De ce pe doza: pentru ca aluminiul se incazeste mult mai repede, berea din cutie va fierbe si astfel puiul se face si din interior, nu numai din exterior.
A si sa nu uit: este mega delicios si fraged 😉
Rezultatul va fi unul lipicios si crocant la exterior, fraged si aromat la interior.
Pofta buna!
PS. Iertare pentru poze; au fost facute in graba si cu foamea-n glanda 🙁 Promit sa ma revansez
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.