Hamsii crocante

Chiar daca nu e vara, chiar daca nu suntem la mare, hamisiile crocante sunt intotdeauna o idee buna!

Ingrediente (pentru 2 portii mici):
250 g hamsii (eu am avut hamsii congelate) – sau orice peste mic
1 lingura de amidon din porumb
1 lingura malai
Sare
Piper proaspat rasnit
Lamaie pentru servire
Ulei pentru prajit

Am decongelat hamsiile, le-am scurs bine, apoi le-am tavalit prin amidon, malai sare si piper

Le-am prajit in ulei incins pana cand s-au ridicat la suprafata ~ 3 minute

Le-am scos din ulei si le-am scurs bine pe prosoape de hartie.

Le-am mancat stropite cu zeama de lamaie

Ideal e sa le mancam calde, dupa ce se racesc nu mai sunt crocante.

Hamsiile le-am luat de la @carrefourromania

Oala de fonta e cea de 2,84 l de la @crockpotromania

Cu drag, Praji

poate iti place si

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *