NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
iulie 18, 2019
Cred ca vara este la fel pentru toata lumea: cu chef de plimbari in aer liber, leneveala, dar, in niciun caz, stat in bucatarie, pornit cuptorul sau plita. Dar ce facem caci trebuie sa macam, iar eterna branza cu rosii nu e intotdeauna soltuia. Va spun eu: punem in functiune slow cookerul si il lasam pe el sa gateasca pentru noi.
Va anunt cu bucurie ca vara aceasta voi veni cu retete variate si interesante, toate gatite in acest vas care, practic, face toata treaba.
Sotul nu este foarte pretentios la mancare, insa de cel putin cateva ori pe saptamana manaca un fel cu carne. Una dintre bucatariile lui preferate, de fapt a noastra, este cea asiatica, mai exact cea chinezeasca. Asadar incerc ca din cand in cand sa il surprind cu retete asiatice cat mai variate. Astazi va propun un fel care noua ne place foarte mult: . La gust este asemanatoare cu varianta stir fry, insa nu este prajita ci gatita lent la , deci automat mai sanatoasa. Eu am facut varianta picanta, voi insa, daca nu mancati picant, puteti elimina ardeii iuti.
Bucurati-va de vara!
Cu drag, Praji.
[Articol sponsorizat]
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.