NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Syrniki în două variante: dulci și pufoase (clasice) sau sărate și surprinzătoare

Picture of Prăji

Prăji

februarie 15, 2025

Syrniki în două variante: dulci și pufoase (clasice) sau sărate și surprinzătoare

Moi, pufoase, bogate în proteine și extrem de savuroase, fie că le mâncați în forma lor dulce, clasică, sau sărată, mai surprinzătoare, dar la fel de delicioasă. 

Le-am mâncat pe cele dulci cu iaurt grecesc, zmeura congelată, afine și polen și pe cele sărate cu ouă poate, avocado, legume și mușchiuleț de porc.

Tu pe care ai alege-o?

INGREDIENTE

• Amestecăm brânza cu oul, zahărul, vanilia (la cea dulce) și sarea;
• Adăugăm 40 g făina până obținem un aluat moale, dar nu lipicios;
• Formăm un sul din aluat, apoi îl tăiem în 6 felii egale;
• Pudrăm fiecare felie cu făină rămasa și aplatizăm ușor în formă de disc;
• Prăjim în unt, la foc mediu, până devin aurii pe ambele părți.

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Syrniki în două variante: dulci și pufoase (clasice) sau sărate și surprinzătoare

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.