NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
iunie 18, 2013
…cu telemea proasptata de capra 😉
Nu mi-ar fi trecut prin gand sa postez o reteta cu o salata atat de simpla, dar cand am terminat de aranjat farfuria pe care urma sa o savurez (nu cred ca adurat mai mult de 2 minute pana cand am devorat-o), am zis ca nu se poate sa nu va arat si voua cat de minunata poate fi cina unei seri de iunie.
Totodata as vrea sa va indemn sa mergeti la piata (sau magazine de profil) si sa va cumpartai cateva rasaduri de plante aromatice, sa le plantanti in ghivece, sa le puneti in casa, pe terasa, pe balcon, la geam… unde vreti voi.
Credeti-ma, merita! Nimc nu e mai bun decat aromele proaspate si racaritoare ale platelor aromatice, fie ele in limonade, fripturi sau, ca in cazul de fata, salate.
Salata mea e mai mult „capre” decat „ese”, daca imi permiteti jocul de cuvine 🙂 Stiu, „cu mozzarella de bivolita” o sa-mi ziceti, dar eu contraatac: de ce nu cu telemea proaspata de capra sau oaie (putin sarata si care scartaie in dinti)?!
Si pornind de aici, imi permit sa va dau un alt sfat (indemn): decat sa luati mozzarella cu gust de cauciuc, facuta prin nu stiu ce laborator (si aici nu vorbesc despre cea cu adevarat calitativacare se gaseste si la noi), din zer si amidon, indrazniti si faceti o caprese cu ingrediente de-ale noastre, va iesi la fel de (poate chiar mai) buna!
*Sarea de mare si cea de Himalaya au foarte multe minerale, un continut mai scazut de sodiu si, cel mai important aspect, nu contin cianuri;)
Savurati!
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.