Mesele rapide sunt cele mai dorite, mai ales în aceste zile toride în care vrem să mâncăm ușor, dar gustos. Ador mâncărurile asiatice și pentru aromele lor, dar și pentru că se pregătesc în doar câteva minute.
Ingrediente:
• două linguri de ulei de susan sau ulei special de wok
• 300 g piept de pui
• 1/2 ardei gras, eu am folosit roșu
• 100 g noodles
• sos teriyaki, eu am folosit de la Maggi
• semințe de susan
• ceapă verde
Cum procedăm:
În două linguri de ulei de susan sau ulei special de wok tragem la tigaie 5 minute pieptul de pui tăiat bucățele.
Adăugăm 1/2 ardei gras pentru încă 1 minut.
Turnăm 7 linguri sos teriyaki și amestecăm.
Oprim focul, adăugăm 100 g noodles fierți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Adăugăm linguriță semințe de susan, punem în farfurii și decorăm cu ceapă verde.