NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE
octombrie 27, 2021
Azi, vedeta noastra este Erős Pista pasta pe care o avem in casa de cand ma stiu.
Combinatia de gusturi mi-a iesit de bine de data asta, incat Mircea mi-a zis ca de acum incolo, cand vreau sa fac chinezesc (sa ii zicem noi), din asta sa fac. 😁
Asadar va las mai jos reteta completa:
Taiem carnea felii subtiri pe transversala fibrei, apoi o amestecam cu amidonul, 2 linguri de apa si pasta iute – dam la rece intre 20 min ( se poate tine la frigider asa si 5 zile)
Taiem bastonase restul legumelor Taiem felii subtiri usturoiul si ghimbirul
Intr-un wok (sau tigaie) bine incins, turnam uleiul, apoi imediat ghimbirul si usturoiul si imediat carnea
Amestecam energic 1 minut, pana carnea e rumenita, apoi adaugam legumele in ordinea in care se gatesc : morcovul – amestecam; dupa ~ 30 secunde ardeiul, ciupercile si dovlecelul – amestecam; dupa alte 30 secunde ceapa si amestecam
Turnam imediat cele doua sosuri, mai amestecam o data energic, apoi oprim focul
La final adaugam susanul si amestecam
Servim cald alaturi de orez.
Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.
Fără spam, doar noutăți legate de rețete, produse noi și oferte speciale.