NOI REȚETE DELICIOASE DE IARNĂ: FURSECURI & MULTE ALTELE

Păstrăv de Zăganu en papillote cu verdețuri de primăvară

Picture of Prăji

Prăji

aprilie 10, 2025

Păstrăv de Zăganu en papillote cu verdețuri de primăvară

Și dacă vă gândeați să profitați de dezlegarea la pește de duminica Floriilor, vin eu cu o rețetă specială: păstrăv en papillote cu verdețuri de primăvară.

Am combinat leurdă, ceapă și usturoi verde, pătrunjel, mărar, toate proaspete și de sezon din Carrefour – cu lămâie și cu una dintre cele mai bune surse de proteină: păstrăvul crescut în ape curate, parte din Filiera Calității Carrefour, fără organisme modificate genetic.

Simplu, curat, românesc – a ieșit un prânz #visparadis!

Ingrediente (pentru 4 porții):

Cum procedăm:

Tocăm verdețurile grosier (păstrăm 2 fire de ceapă și 2 de usturoi întregi) și ștergem peștii.

Pe o foaie de copt punem felii de lămâie, câte un fir de ceapă și usturoi tăiate în două, apoi păstrăvul. Îl umplem cu jumătate din verdețuri.

Asezonăm cu sare, piper, un strop de ulei de măsline, sigilăm bine și coacem 35 de minute la 170°C, cu ventilație.

Vreți un prânz de Florii simplu, dar wow? Asta e rețeta!

Ați gătit vreodată pește în hârtie? Sau e momentul perfect să încercați?

Nu există recenzii. Poți fi primul care lasă o recenzie.

Păstrăv de Zăganu en papillote cu verdețuri de primăvară

Încearcă ceva Nou

Descoperă cele mai gustoase rețete de sezon.